PRP: 38 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
24.7 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Solomon vorbeste

Format
148X210
Număr pagini
240
Editura
For You
Autor
Dr.Eric Pearl,
Frederick Ponzlov
Anul publicării
2023
ISBN
9786066395434

Rezumat Solomon vorbeste - Frederick Ponzlov, Dr.Eric Pearl

De ce medici de valoare, fizicieni şi cercetători din toată lumea sunt interesaţi de aparenta întâlnire întâmplătoare pe care dr. Eric Pearl a avut-o cu unul dintre pacienţii săi? Ce anume din acea întâlnire nu numai că i-a modificat şi accelerat traiectoria vieţii, în mod radical, dar, în cele din urmă, a influențat vieţile a milioane de oameni şi, mai mult decât sigur, îţi va influența şi ţie viaţa? Ce este acest fenomen? În bestsellerul său internaţional Reconectarea. Vindecă-i pe alţii, vindecă-te pe tine, dr. Pearl i-a învăţat pe cititori cum să acceseze şi să capteze un spectru de energie, Lumină şi informaţii foarte extins, care până acum nu a fost accesibil nimănui și nicăieri. Făcând acest lucru, el ne-a permis să transcendem tehnici energetice complexe de vindecare şi să producem vindecări adesea instantanee, permanente şi transformări pe viaţă! De atunci încoace, toată lumea a cerut cu tărie o a doua carte scrisă de Eric Pearl. Răspunsul său: „O să o scriu când voi avea altceva de spus.” Astăzi, dr. Pearl, în colaborare cu Frederick Ponzlov, are cu adevărat ceva nou de spus. E posibil să trebuiască să reconsideri tot ce ai citit până acum despre vindecare, conștiință şi despre existenţa noastră cvadridimensională, de aici, de pe Pământ. Condus de spiritul lui Solomon – o inteligenţă extradimensională care vorbeşte prin Frederick –, trăieşte direct experienţa unor idei împărtăşite în timpul evoluţiei acestei transmodalităţi unice, cunoscută astăzi drept Vindecare Reconectivă. Acum poţi descoperi aceste idei şi le poţi aplica în viaţa ta – idei ce au revoluţionat lumea care se ocupă de vindecări şi ne-au dat cheia să accesăm imensa putere pe care o avem cu toţii în noi. Solomon vorbeşte…
Detalii produs
Despre Frederick Ponzlov
Frederick Ponzlov
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Frederick Ponzlov inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Frederick Ponzlov se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Frederick Ponzlov. Fiecare carte scrisa de Frederick Ponzlov este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Frederick Ponzlov in categoria Frederick Ponzlov astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Solomon vorbeste
Despre Dr.Eric Pearl
Dr.Eric Pearl
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr.Eric Pearl inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr.Eric Pearl se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr.Eric Pearl. Fiecare carte scrisa de Dr.Eric Pearl este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr.Eric Pearl in categoria Dr.Eric Pearl astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Solomon vorbeste
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-35%
Solomon vorbeste

Solomon vorbeste

PRP: 38 Lei 24.7 Lei

Cumparate impreuna cu Solomon vorbeste

-35%
Calea directa spre vindecare

Calea directa spre vindecare

PRP: 38 Lei 24.7 Lei
-37%
Reconectarea

Reconectarea

PRP: 38 Lei 23.94 Lei
PRP: 38 Lei

24.7 Lei