Rachel HardingSusan BarduhnTim Bowen

Engleza pentru toti. Curs practic. Nivel 2: Incepatori

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Engleza pentru toti. Curs practic. Nivel 2: Incepatori

Format
200x240
Număr pagini
184
Editura
Litera
Autor
Susan Barduhn,
Rachel Harding,
Tim Bowen
Anul publicării
2018
ISBN
9786063324413

Rezumat Engleza pentru toti. Curs practic. Nivel 2: Incepatori - Tim Bowen, Rachel Harding, Susan Barduhn

Engleza pentru toti este un curs gandit pentru cei care doresc sa invete singuri limba engleza. Lucrarea acopera abilitati de baza: gramatica, vocabular, pronuntie, ascultare, vorbire, citire si scriere. Abilitatile sunt predate si exersate cat mai vizual cu putinta, cu imagini si grafice. Caietul de exercitii contine exercitii gandite pentru a consolida lucrurile pe care le-ai invatat din cursul practic. Parcurge unitatile in ordine, folosind inregistrarile audio disponibile pe website si in aplicatie. La finalul fiecarei unitati foloseste Engleza pentru toti. Caiet de exercitii. Nivel 2: Incepatori pentru a consolida cele invatate cu exercitii suplimentare.

Un curs practic de studiu individual complet care combina explicatii gramaticale simple, exercitii si inregistrari audio.
• Ilustratii si grafice care te ajuta sa tii minte si sa folosesti corect cunostintele de gramatica si de vocabular
• Inregistrari audio cu vorbitori nativi de engleza (inregistrari audio disponibile pe website si in aplicatie)
• Exercitii simple pentru imbunatatirea abilitatilor de scriere, citire si pronuntie
Detalii produs
Despre Tim Bowen
Tim Bowen
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Tim Bowen inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Tim Bowen se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Tim Bowen. Fiecare carte scrisa de Tim Bowen este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Tim Bowen in categoria Tim Bowen astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Engleza pentru toti. Curs practic. Nivel 2: Incepatori
Despre Rachel Harding
Rachel Harding
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Rachel Harding inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Rachel Harding se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Rachel Harding. Fiecare carte scrisa de Rachel Harding este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Rachel Harding in categoria Rachel Harding astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Engleza pentru toti. Curs practic. Nivel 2: Incepatori
Despre Susan Barduhn
Susan Barduhn
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Susan Barduhn inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Susan Barduhn se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Susan Barduhn. Fiecare carte scrisa de Susan Barduhn este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Susan Barduhn in categoria Susan Barduhn astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Engleza pentru toti. Curs practic. Nivel 2: Incepatori
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-22%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei 6.63 Lei
-0.7%
-24.6%

Cumparate impreuna cu Engleza pentru toti. Curs practic. Nivel 2: Incepatori

-30%
-25%
-30%
Engleza pentru toti. Curs practic

Engleza pentru toti. Curs practic

PRP: 79.9 Lei 55.93 Lei

69.9 Lei