PRP: 28 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
23.8 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Emotiile si sentimentele

Dimensiune
170x205
Număr pagini
32
Editura
DPH
Autor
Doctor Catherine Dolto,
Colline Faure-Poiree
Anul publicării
2020
ISBN
5948495003708

Rezumat Emotiile si sentimentele - Colline Faure-Poiree, Doctor Catherine Dolto

“Emoțiile și sentimentele”, o carte cu ilustrații interesante și colorate, îi ajută pe copiii cu vârsta peste 2 ani să-și înțeleagă mai bine stările prin care trec și să le depășească.
Cartea este scrisă la persoana întâi, la singular, naratorul fiind copilul care citește.
O emoție puternică este ca un val uriaș: inima vă bate mai repede, vi se taie respirația, vi se usucă gura, tremurați – sunteți foarte emoționați, aveți lacrimi în ochi, vă doare burtica. După un timp, vă liniștiți și descoperiți ce sentiment a fost ascuns, de fapt, în spatele acelei emoții.
Emoția vă anunță că un lucru la care sunteți sensibili pregătește apariția unui sentiment. Marile sentimente omeneşti sunt: bucuria, tristețea, frica, rușinea, gelozia, furia, veselia.
Emoțiile și sentimentele sunt cauza principală a tuturor dificultăților cu ceilalți. Când totul este bine, ele vă permit să iubiți și să fiți iubiți și, de asemenea, să învățați și să creșteți. Dar, uneori, sunt prea puternice pentru voi, sau puneți „prea mult” în toate relațiile voastre. Trebuie să le înțelegeți și să învățați să le depășiți.
Alături de “Emoțiile și sentimentele” puteți descoperi și cărțile “Bun sau rău” și “Furia” din aceeași serie scrisă de Dr. Dolto.
Această serie li se adresează copiilor, părinților și adulților importanți din jurul lor. Cu ajutorul desenelor lui Robin, care ilustrează momente emoţionante, dar moralizatoare, Catherine Dolto pune în scenă situații din viața de zi cu zi a copiilor şi a apropiaţilor acestora.
Catherine Dolto, însoțită de editoarea sa complice, Colline Faure-Poirée, îşi transmite cunoștințele unice referitoare la educația copiilor și își face apariția la finalul cărții în persoana doctorului Cat, adresându-li-se celor mici de parcă ar fi față în față, în cabinetul său. Ea ştie să pună în cuvinte trăirile copiilor, ce anume îi agită, îi nemulțumește și îi neliniștește pe aceştia. Şi are o vorbă preferată: „Atunci când înțelegem mai bine, creștem mai bine”.
Despre autor
După ce a studiat teatrul și sociologia, Catherine Dolto a devenit medic. Este fiica celebrei Françoise Dolto, medic pediatru și pshihanalist francez. În 1980, l-a cunoscut pe Frans Veldman, fondatorul haptonomiei, știința afectivității. De atunci, a predat alături de el și s-a dedicat haptopsihoterapiei. În practica ei, însoțește părinții în timpul sarcinii și bebelușii în primul an de viață. Catherine Dolto are priceperea de a vorbi direct cu copiii, condusă de credința că un copil care înțelege mai bine crește mai bine și se dezvoltă mai bine. La începutul anilor 1980, a întâlnit-o pe editorul Colline Faure-Poirée. Împreună, vor crea colecții care se adresează tuturor lucrurilor din viață adresându-se direct copiilor. Este autor și director de colecții pentru tineri și femei.
Colline Faure-Poirée administrează Giboulées Jeunesse, un departament dedicat creației. De la începuturile sale în publicare, s-a străduit să descopere talente atât în ​​scris, cât și în imagini. Este, în special, editorul lui Patrick Chamoiseau, Raphaël Confiant, Emile Olivier, Zoé Valdès, William Wilson. În colaborare cu Catherine Dolto, ea conduce un vast domeniu axat pe psihologia copiilor și adolescenților. În același timp, ea regizează mai multe colecții pentru adulți în cadrul Gallimard: Haute Enfance, Le temps des images, întreaga proprietate Françoise Dolto, precum și cărți în afara colecției, Barrault, Fred Wiseman.
Robin s-a născut în anul 1969. Desenul a fost întotdeauna pasiunea sa, plăcerea de a crea, de a „patrula”, de a spune. Apoi, la vârsta la care cineva alege să devină inginer, vânzător sau filosof, el alege artele aplicate. Director artistic la Bayard, nu a încetat niciodată să deseneze pentru el însuși, pentru Actes Sud, Nathan și acum pentru Gallimard Jeunesse / Giboulées. Robin a ilustrat și un text de Vincent Cuvellier, „Le grand secret”.
Detalii produs
Despre Colline Faure-Poiree
Colline Faure-Poiree
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Colline Faure-Poiree inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Colline Faure-Poiree se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Colline Faure-Poiree. Fiecare carte scrisa de Colline Faure-Poiree este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Colline Faure-Poiree in categoria Colline Faure-Poiree astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Doctor Catherine Dolto
Doctor Catherine Dolto
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Doctor Catherine Dolto inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Doctor Catherine Dolto se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Doctor Catherine Dolto. Fiecare carte scrisa de Doctor Catherine Dolto este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Doctor Catherine Dolto in categoria Doctor Catherine Dolto astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-15%
Emotiile si sentimentele

Emotiile si sentimentele

PRP: 28 Lei 23.8 Lei
-15%
Furia

Furia

PRP: 28 Lei 23.8 Lei
-15%
Invinge frica de intuneric

Invinge frica de intuneric

PRP: 32 Lei 27.2 Lei
-15%
Bun sau rău

Bun sau rău

PRP: 28 Lei 23.8 Lei
Soacra cu trei nurori

Soacra cu trei nurori

3.5 Lei
Danila Prepeleac

Danila Prepeleac

3.5 Lei
-10%
Mindfulness

Mindfulness

PRP: 14.9 Lei 13.41 Lei
-10%
Nou
-20%
Nou
-20%
-10%
Primele semnale de alarma

Primele semnale de alarma

PRP: 14.9 Lei 13.41 Lei
-10%
Cutiuta cu jetoane

Cutiuta cu jetoane

PRP: 70 Lei 63 Lei
-5%
Nou
-20%
Descopar lumea. Emotiile

Descopar lumea. Emotiile

PRP: 39.99 Lei 31.99 Lei
-10%
Empatia

Empatia

PRP: 14.9 Lei 13.41 Lei
-15%
Fram la grădiniță

Fram la grădiniță

PRP: 50 Lei 42.5 Lei
-10%
Cântecele copilăriei

Cântecele copilăriei

PRP: 59 Lei 53.1 Lei
-12%
Micul meu puzzle

Micul meu puzzle

PRP: 45 Lei 39.6 Lei
-15%
-15%
Primele cuvinte - vehicule

Primele cuvinte - vehicule

PRP: 15 Lei 12.75 Lei
PRP: 28 Lei

23.8 Lei