Michelle Hope

Educatie sexuala. Ghidul fetelor

PRP: 59.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
41.9 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Educatie sexuala. Ghidul fetelor

Format
145x205
Număr pagini
200
Editura
Grupul All
Autor
Michelle Hope
Anul publicării
2021
ISBN
9786065875692

Rezumat Educatie sexuala. Ghidul fetelor - Michelle Hope

Peste 100 de răspunsuri sincere la (aproape toate) întrebările despre pubertate, adolescență și relații


„Educație sexuală. Ghidul fetelor” se adresează fetelor de peste 11 ani și adulților care le sunt alături în această călătorie pe alocuri înspăimântătoare, dar atât de fascinantă – adolescența.


Ce-i de făcut dacă nu îmi place corpul meu sau cum mă simt în propriul trup?

Trebuie să postez online ca să fiu cool?

De ce îmi crește păr pe corp?

Ce este menstruația? De ce avem cicluri menstruale?

Ce să fac ca să nu mai fiu victima bullying-ului (sau a cyberbullying-ului)?

Ce înseamnă să fii virgin/virgină?

Cum procedez dacă cineva vrea să mă oblige să fac ceva împotriva voinței mele?


O sursă valoroasă de informații despre corp, sexualitate și relații

Dezvoltarea sexuală este un lucru firesc, natural, prin care trecem absolut toți la pubertate și în perioada adolescenței. După cum mulți dintre noi știu din proprie experiență, educația sexuală făcută pe cont propriu este periculoasă și poate avea consecințe de-a dreptul tragice. De aceea, le putem oferi fetelor noastre șansa de a descoperi informații vitale pentru sănătatea și împlinirea lor din surse sigure, verificate. Această carte minunată și de mare ajutor răspunde multor întrebări pe care și le pun fetele despre corpul lor, despre sexualitatea lor în dezvoltare, despre identitatea de gen, despre întâlniri, sex și relații.


Un instrument indispensabil pentru dezvoltarea emoțională armonioasă

Pubertatea și adolescența sunt perioadele marilor schimbări în corpul și în viața noastră. Multe dintre ele reprezintă surse de jenă, stânjeneală și rușine pentru fetele care trec prin asta. Ele se pot simți chiar îngrozite că se întâmplă ceva foarte grav cu emoțiile și cu trupurile lor. Mai mult decât informații concrete și sfaturi prietenești, această carte le oferă înțelegere și acceptare referitor la lucrurile care le îngrijorează. Tinerele cititoare vor deveni mai încrezătoare și mai liniștite cu privire la ele însele și la corpurile lor. Încrederea de sine și capacitatea de a privi cu bucurie viitorul sunt neprețuite pentru o dezvoltare emoțională armonioasă și o viață fericită.


O punte de nezdruncinat între fete și părinții lor

Discuțiile oneste și deschise pe orice temă legată de transformările fizice, sexualitate și emoții stau la baza unei relații de încredere indestructibile între tânăra fată și părinții ei. Tu ți-ai lăsa fiica să învețe singură să conducă, fără să îi explici care sunt regulile de circulație și cum funcționează mașina? Nu aștepta până în punctul în care să vină ea spre tine și să îți pună întrebări. Ar fi ca și cum ai transfera asupra ei responsabilitatea pentru educația sexuală. Așadar, această carte te va inspira pe tine, ca adult, să începi niște conversații utile și să descoperi cum îi poți fi alături pe acest drum al dezvoltării și al sexualității. Depinde doar de tine dacă vrei ca adolescenta ta să ți se adreseze în orice situație cu deschidere și încredere deplină. Numai așa îți poți arăta disponibilitatea de a o îndruma și sprijini.


Cartea se bucură de o grafică fresh, este presărată cu ilustrații color și cuprinde 5 părți:

1. Cunoaște-te pe tine însăți

2. Ce naiba se petrece cu trupul meu?

3. Treburi de fete

4. Relații sănătoase

5. Să vorbim despre sex

„Dacă ești un părinte sau un adult de încredere bine informat și ai cumpărat această comoară de carte pentru o adolescentă din viața ta – un mare bravo!” – Amy Lang, educator în domeniul parentingului și al sexualității, fondatoare Birds & Bees & Kids

Detalii produs
Despre Michelle Hope
Michelle Hope
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Michelle Hope inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Michelle Hope se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Michelle Hope. Fiecare carte scrisa de Michelle Hope este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Michelle Hope in categoria Michelle Hope astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 59.9 Lei

41.9 Lei