Angheni SmarandaGalabov Antoniy , Radu Valentin

Economia sociala. Organizare. Guvernanta. Inovare

PRP: 85 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
74.8 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Economia sociala. Organizare. Guvernanta. Inovare

Format
170x240
Număr pagini
348
Editura
Pro Universitaria
Autor
Radu Valentin,
Angheni Smaranda,
Galabov Antoniy , 
Anul publicării
2022
ISBN
9786062616311

Rezumat Economia sociala. Organizare. Guvernanta. Inovare - Galabov Antoniy , , Angheni Smaranda, Radu Valentin

In fața schimbarilor rapide și profunde ale erei moderne, regandirea experienței economiei sociale, nascuta la mijlocul secolului al XIX-lea in contextul revoluției industriale, capata o semnificație aparte. Nu este vorba doar de o istorie a ideilor economice, de o imagine de ansamblu a modelelor organizaționale și de guvernanța ale entitaților de economie sociala, ci si de o reevaluare a rolului și eficacitații acestora in rezolvarea problemelor sociale contemporane. O astfel de lucrare se adreseaza profesorilor, cercetatorilor și studenților interesați de cel „de-al treilea sector”, dar și profesioniștilor din domeniul economiei sociale care au nevoie de repere teoretice și de noi grile de reflecție și analiza a activitații lor. Principiile cooperarii și solidaritații, ale activitații economice colaborative, ale guvernanței democratice și participative care stau la baza economiei sociale capata un nou sens in cautarea de soluții la probleme pe care nu le-am mai intalnit pana acum. Inovația sociala generata de-a lungul istoriei de modele de cooperare, colaborare și solidaritate poate servi drept exemplu pentru noi soluții de dezvoltare, transformand multe dintre dificultațile noastre actuale in avantaje. Din aceasta perspectiva, aprofundarea reflecției contextualizate asupra economiei și antreprenorialului social, conștientizarea și consolidarea competențelor in acest domeniu raspund unei nevoi reale. Concretizarea sa intra in sfera de responsabilitate a universitaților și a centrelor de formare și cercetare, intrucat, in fața provocarilor care se anunța, acestea trebuie sa ofere noii generații opțiuni multiple de reflecție și acțiune legate de modelele alternative de dezvoltare, capabile sa ofere soluții adaptate noilor probleme economice, sociale și de mediu.

Detalii produs
Despre Galabov Antoniy , 
Galabov Antoniy , 
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Galabov Antoniy ,  inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Galabov Antoniy ,  se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Galabov Antoniy , . Fiecare carte scrisa de Galabov Antoniy ,  este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Galabov Antoniy ,  in categoria Galabov Antoniy ,  astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Angheni Smaranda
Angheni Smaranda
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Angheni Smaranda inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Angheni Smaranda se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Angheni Smaranda. Fiecare carte scrisa de Angheni Smaranda este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Angheni Smaranda in categoria Angheni Smaranda astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Radu Valentin
Radu Valentin
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Radu Valentin inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Radu Valentin se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Radu Valentin. Fiecare carte scrisa de Radu Valentin este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Radu Valentin in categoria Radu Valentin astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Afaceri si investitii, Economie

Draga, unde-s banii?

Draga, unde-s banii?

PRP: 50 Lei

40 Lei

Drumul catre noi

Drumul catre noi

PRP: 20 Lei

17.6 Lei

Cum se fac banii

Cum se fac banii

PRP: 70 Lei

56 Lei

Banii intr-o singura lectie

Banii intr-o singura lectie

PRP: 69 Lei

62.1 Lei

Limbajul corporal digital

Limbajul corporal digital

PRP: 59 Lei

49.9 Lei

Mana invizibila

Mana invizibila

PRP: 19.9 Lei

17.9 Lei

Aici e raspunsul

Aici e raspunsul

PRP: 45 Lei

36 Lei

Anul de 12 saptamani

Anul de 12 saptamani

PRP: 49.9 Lei

39.9 Lei

Industriile viitorului

Industriile viitorului

PRP: 49.5 Lei

39.6 Lei

The Power of WOW

The Power of WOW

PRP: 55 Lei

46.8 Lei

Calea sufletului

Calea sufletului

PRP: 29 Lei

25.5 Lei

Semnalul de 3%

Semnalul de 3%

PRP: 49 Lei

40.9 Lei

Cum să conduci

Cum să conduci

PRP: 77 Lei

61.6 Lei

PRP: 85 Lei

74.8 Lei