Cordun (Sava) Diana-Alexandra

Drepturile autorului asupra creatiei muzicale

PRP: 46 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
40.4 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Drepturile autorului asupra creatiei muzicale

Format
130x200
Număr pagini
226
Editura
Universul Juridic
Autor
Cordun (Sava) Diana-Alexandra
Anul publicării
2023
ISBN
9786063912115

Rezumat Drepturile autorului asupra creatiei muzicale - Cordun (Sava) Diana-Alexandra

Drepturile de autor au fost mereu invaluite in mister din perspectiva omului de rand. Pentru cei care nu se lovesc de aspecte legislative sau juridice, drepturile de autor prezinta o aura de mister ce le confera anumite definiții vagi, ba mai mult decat atat, par dificil de ințeles și gestionat. Avand aceasta imagine misterioasa, deși exista numeroase persoane implicate in activitați creative, foarte puțini oameni iși exercita aceste drepturi pentru creațiile proprii. Așa cum ne-a ilustrat istoria de-a lungul timpului, nu exista la momentul prezent o soluție universal valabila care sa satisfaca nevoile actuale ale titularilor drepturilor de autor la nivel internațional. Fiecare sistem de drept s-a axat pe cate un aspect caruia i-a acordat importanța și atenție maxima. Intr-o lume utopica, legislația drepturilor de autor ar fi mondial valabila și actualizata anual, ținandu-se cont de jurisprudența respectivei perioade, dar și de evoluția tehnologica inregistrata. Cuprinsul lucrarii: Lucrarea este imparțita in mai multe capitole și secțiuni care acopera conceptul de drept de autor, impactul interdisciplinar al creației muzicale și un breviar al creației muzicale. Lucrarea include și o analiza a dreptului francez și al dreptului anglo-american privind creația muzicala, precum și o comparație intre cele doua sisteme de drept. De asemenea, sunt examinate drepturile morale și patrimoniale ale autorilor asupra creației muzicale și protecția acestor drepturi in diferite sisteme de drept. In plus, lucrarea abordeaza și subiectul contractelor de valorificare a drepturilor patrimoniale de autor asupra creației muzicale și drepturile conexe ale dreptului de autor, inclusiv drepturile artiștilor interpreți și executanți, producatorilor de inregistrari sonore și audiovizuale, organismelor de radiodifuzare și de televiziune. Lucrarea se incheie cu concluzii care sintetizeaza principalele puncte abordate in lucrare și care ofera o perspectiva generala asupra subiectului tratat.

Detalii produs
Despre Cordun (Sava) Diana-Alexandra
Cordun (Sava) Diana-Alexandra
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cordun (Sava) Diana-Alexandra inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cordun (Sava) Diana-Alexandra se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cordun (Sava) Diana-Alexandra. Fiecare carte scrisa de Cordun (Sava) Diana-Alexandra este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cordun (Sava) Diana-Alexandra in categoria Cordun (Sava) Diana-Alexandra astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Drepturile autorului asupra creatiei muzicale
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Drept, Non-fictiune, Carti de specialitate

BestSeller
-50.8%
-33.9%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 39 Lei
BestSeller
-53.8%
-1.1%
Cartea sanatatii femeii

Cartea sanatatii femeii

PRP: 89.9 Lei 88.9 Lei
-37.4%
Creierul din burta

Creierul din burta

PRP: 42 Lei 26.3 Lei
-10%
Vindecare prin detoxificare

Vindecare prin detoxificare

PRP: 158 Lei 142.2 Lei
Vindecare prin autotratament

Vindecare prin autotratament

14.45 Lei
-20%
Anatomia fotbalului

Anatomia fotbalului

PRP: 79 Lei 63.2 Lei
Nou
-11.1%
Forta vitala

Forta vitala

PRP: 88 Lei 78.2 Lei
PRP: 46 Lei

40.4 Lei