Georgeta Nichifor

Dictionar englez-roman/roman-englez pentru toti (50.000 cuvinte si expresii) (resigilat)

PRP: 59.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
45.72 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Dictionar englez-roman/roman-englez pentru toti (50.000 cuvinte si expresii) (resigilat)

Format
13 x 20 cm
Număr pagini
704
Editura
Niculescu
Autor
Georgeta Nichifor
Anul publicării
2014
ISBN
R9789737485786

Rezumat Dictionar englez-roman/roman-englez pentru toti (50.000 cuvinte si expresii) (resigilat) - Georgeta Nichifor

50 000 DE CUVINTE SI EXPRESII ... PENTRU TOTI!Instrument de lucru simplu, eficient si practic, structurat in sectiunile pandante "englez-roman" si "roman-englez" si adunand in paginile sale aproximativ 50 000 de cuvinte si expresii, atent selectate in conformitate cu normativele actuale ale acestei limbi, dictionarul oferit de Georgeta Nichifor - redactor de limba engleza, cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu si ingrijitoare a peste 40 de lucrari cu profil lingvistic (dictionare si manuale de limba engleza), coautoare a lucrarii "Engleza distractiva" - este incadrat in populara colectia a Editurii NICULESCU, "Dictionare pentru toti", fiind dedicat unui public larg, caruia ii propune o arie semantica acoperitoare celor mai generale utilitati. Traseul lexical urmarit de volum - la a carui elaborare au fost consultate prestigioase "surse lexicografice" britanice, americane ("Oxford", "Webster", "Collins", "Longman") si romane ("Dictionarul explicativ al limbii romane") si pe parcursul caruia consultantului ii vin in ajutor exemplificari menite a inlatura confuziile in cazul "polisemantismelor", atentia acordata chiar termenilor si sensurilor noi, "la moda", din zona colocvialului, si, ca ELEMENT DE NOUTATE, semnalarea DESPARTIRII IN SILABE A CUVANTULUI-TITLU - isi indeplineste functia promordiala, de sursa de acumulari lingvistice de baza, fundament pentru aprofundarile ulterioare.
Detalii produs
  • Dictionar englez-roman/roman-englez pentru toti (50.000 cuvinte si expresii) (resigilat) Dictionar englez-roman/roman-englez pentru toti (50.000 cuvinte si expresii) (resigilat)
  • Format 13 x 20 cm
  • Număr pagini 704
  • Editura Niculescu
  • Autor Georgeta Nichifor
  • Anul publicării 2014
  • ISBN R9789737485786
  • Scor Bestseller
Despre Georgeta Nichifor
Georgeta Nichifor
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Georgeta Nichifor inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Georgeta Nichifor se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Georgeta Nichifor. Fiecare carte scrisa de Georgeta Nichifor este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Georgeta Nichifor in categoria Georgeta Nichifor astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Limba engleză fără profesor

Limba engleză fără profesor

28.35 Lei
-25.1%
-25.1%
Limba italiană fără profesor

Limba italiană fără profesor

PRP: 49.9 Lei 37.38 Lei
-25%
PRP: 59.9 Lei

45.72 Lei