Sf. Nectarie de Eghina

Despre sufletul nemuritor

Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Despre sufletul nemuritor

Format
130x200
Număr pagini
128
Editura
Sophia
Autor
Sf. Nectarie de Eghina
Anul publicării
2020

Rezumat Despre sufletul nemuritor - Sf. Nectarie de Eghina

Nemurirea înalță mintea deasupra celor pământești, dând naștere gândurilor și faptelor mărețe, simțăminte­lor nobile. Din nemurire odrăslește acea încredințare tainică ce îi vorbește omului de veșnicie și de viața de după moarte, făcându-l să le jertfească pe cele prezente și văzute pentru cele viitoare și nevăzute. Nemurirea îl îndeamnă pe om să iubească binele și să respingă răul, insuflându-i nevoia – niciodată îndestulată – de desăvârșire. Ea îi aduce mângâiere celui în suferință și varsă bal­sa­mul alinării pe rănile inimilor prigonite; rodește răb­darea, stăruința, pacea sufletească, seninătatea inimii, alungă deznădejdea, făcând loc nădejdii, întărește credința în ajutorul dumnezeiesc și risipește norii întristărilor din sufletul și inima omului. Nemurirea sufletului duce la adevărata fericire, pe când pierderea credinței în ea înseamnă distrugerea tuturor și ni­micirea umanității. Sfântul Nectarie din Eghina Ediția de față reproduce partea a III-a din volumul Sfântului Nectarie din Eghina, "Un portret al omului", apărut la Editurile Sophia și Metafraze în anul 2015.
Detalii produs
Despre Sf. Nectarie de Eghina
Sf. Nectarie de Eghina
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sf. Nectarie de Eghina inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sf. Nectarie de Eghina se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sf. Nectarie de Eghina. Fiecare carte scrisa de Sf. Nectarie de Eghina este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sf. Nectarie de Eghina in categoria Sf. Nectarie de Eghina astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0