Luminița RusuRemus Octavian Câmpean (ROC)

Declaratie pe proprie raspundere. Cenaclul UBB in pandemie

PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.2 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Declaratie pe proprie raspundere. Cenaclul UBB in pandemie

Format
145x205
Număr pagini
180
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Remus Octavian Câmpean (ROC),
Luminița Rusu
Anul publicării
2021
ISBN
9786067977547

Rezumat Declaratie pe proprie raspundere. Cenaclul UBB in pandemie - Remus Octavian Câmpean (ROC), Luminița Rusu

O să vă dau o veste tristă: Cenaclul UBB iese din carantină. Spun că vestea nu e îmbucurătoare pentru că starea de carantină este, la urma urmei, starea normală și vitală pentru scriitor. Oare nu intră scriitorul în carantină de câte ori se așază la masa de scris? Și nu îi este deloc ușor să găsească starea și timpul pentru aceasta. Nu îi este ușor să se sustragă chemărilor lumii de afară, să închidă ușa, să se îndepărteze de fereastră și să se așeze, singur, în fața colii de hârtie ca în fața unei oglinzi. Așa că putem spune că pandemia a fost un cadou pentru scriitori. Sigur, un cadou otrăvit. Căci masa de scris este mereu un câmp minat. Izolarea nu asigură, obligatoriu, inspirația și talentul… Hai să zicem că, totuși, le forțează un pic să vină! Accesul la lumea exterioară fiindu-le îngrădit, vor fi obligați la lungi plimbări prin lumea interioară. Și, precum copiii din basm, să deseneze pe hârtie cu litere, chiar dacă adeseori vor fi litere de cenușă pe care vânturile le vor șterge, cărări lungi prin hățișurile fabuloase ale minții. Și, să recunoaștem, pentru asta e nevoie de curaj! Mulțumesc Luminiței Rusu și lui Remus Octavian Câmpean (ROC), inițiatorii proiectului CENACLUL UBB ÎN CARANTINĂ, precum și Sandrei Cibicenco, secretara cenaclului nostru, pentru felul exigent în care au dus proiectul la bun sfârșit. Mă bucur că această ispravă literară, care a debutat în 9 aprilie 2020, a avut un neîndoielnic succes. Dovadă stă faptul că au trimis texte peste 50 de scriitori, dintre care 29 au fost publicați pe pagina de Facebook a Cenaclului UBB. Dacă mă întrebați câți scriitori cred eu că ies din carantină și intră în literatură, nu pot să vă dau decât un răspuns celebru: „Câți au intrat!”. (Ion Mureșan)

Detalii produs
Despre Remus Octavian Câmpean (ROC)
Remus Octavian Câmpean (ROC)
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Remus Octavian Câmpean (ROC) inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Remus Octavian Câmpean (ROC) se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Remus Octavian Câmpean (ROC). Fiecare carte scrisa de Remus Octavian Câmpean (ROC) este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Remus Octavian Câmpean (ROC) in categoria Remus Octavian Câmpean (ROC) astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Luminița Rusu
Luminița Rusu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Luminița Rusu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Luminița Rusu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Luminița Rusu. Fiecare carte scrisa de Luminița Rusu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Luminița Rusu in categoria Luminița Rusu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Statia Parcul Central

Statia Parcul Central

PRP: 20 Lei

19 Lei

PRP: 35 Lei

33.2 Lei