Caroline Myss

De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem?

PRP: 42 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
35.9 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem?

Format
130x200
Număr pagini
304
Editura
For You
Autor
Caroline Myss
Anul publicării
2022
ISBN
9786066394826

Rezumat De ce nu ne vindecam si cum putem sa o facem? - Caroline Myss

Ce legătură există între evoluția spirituală a omenirii și puterea noastră de a ne vindeca?


De peste două decenii, dr. Caroline Myss studiază medicina energetică și dezvoltarea conștienței umane pentru a afla de ce survine îmbolnăvirea și de ce unele tratamente nu au efect. În renumita ei carte De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facem, dr. Myss explică mecanismele aparent misterioase ale vindecării și concepe un program de autovindecare pentru tulburările fizice și spirituale. 


Bazându-se pe experiența ei ca vindecătoare, dar și ca pacientă, dr. Myss decriptează cele cinci mituri legate de vindecare, explică îmbolnăvirea în mod holist, analizează fenomenul „ranologiei“ și îți oferă ritualuri și rugăciuni menite să-ți schimbe perspectiva asupra problemelor vieții tale, să-ți consolideze puterea și să te conecteze cu energia divină universală. 


Folosește cartea De ce nu ne vindecăm și cum putem să o facem pentru a-ți depăși blocajele mentale care te împiedică să te însănătoșești!


„Boala conține și mesajul că trebuie să ți schimbi drastic viața. Întrucât schimbarea se nu¬mără printre aspectele cele mai înspăimântătoare ale vieții, e posibil să resimți frica de schimbare mult mai intens decât boala și să intri într un tipar de amânare a schimbărilor pe care este nevoie să le faci.


Oricât de îngrozitoare ar fi, boala este în același timp și o invitație de a pătrunde în natura misterului. Viața ne este făcută dintr‑o serie de mistere pe care ne este dat să le explorăm, dar care trebuie să rămână nerezolvate. Ne este dat să trăim cu întrebările pe care le avem despre viața noastră, ba chiar să le folosim drept ghizi și să le lăsăm să ne conducă în locurile cele mai adânci și mai retrase ale naturii noastre, acolo unde descoperim Sacrul.“ Dr. Caroline Myss


DESPRE AUTOARE


Dr. Caroline Myss este deschizătoare de drumuri în domeniul complex al vindecării holiste. Susține la nivel internațional conferințe în domeniul medicinei energetice și al conștienței umane. Este medic intuitiv: persoană care „vede“ boala în corpul unui pacient prin mijloace intuitive. Specialitatea ei este să i ajute pe oa¬meni să înțeleagă motivele emoționale, psihologice și fizice pentru care în organismul lor apare o boală. 


Dr. Myss a lucrat cu dr. C. Norman Shealy, fondatorul Asociației Americane de Medicină Holistică, predând metode de diagnosti¬care intuitivă.

Detalii produs
Despre Caroline Myss
Caroline Myss
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Caroline Myss inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Caroline Myss se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Caroline Myss. Fiecare carte scrisa de Caroline Myss este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Caroline Myss in categoria Caroline Myss astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Arhetipurile. Cine ești tu?

Arhetipurile. Cine ești tu?

PRP: 30 Lei

22.5 Lei

PRP: 42 Lei

35.9 Lei