Caroline Welch

Darul Prezentei constiente

PRP: 46 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
36.8 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Darul Prezentei constiente

Format
130x200
Număr pagini
272
Editura
Pagina de Psihologie
Autor
Caroline Welch
Anul publicării
2022
ISBN
9786069540350

Rezumat Darul Prezentei constiente - Caroline Welch

Darul prezenței conștiente: Ghid de mindfulness pentru femei este prima carte scrisă de Caroline Welch, publicată în martie 2020. Caroline Welch pleacă de la constatarea faptului că în prezent femeile se confruntă cu solicitări din ce în ce mai mari din partea societății, trebuind să îndeplinească sarcini multiple în toate domeniile, de la cel familial la cel profesional. Ea a scris această carte încercând să răspundă la întrebarea: Există o modalitate prin care viața femeilor să integreze mai mult calm și mai puțin haos?

Singura constantă în viață este schimbarea. Evident, nu putem să schimbăm ceea ce se întâmplă cu noi sau în jurul nostru, însă putem să schimbăm modul în care ne raportăm la aceste evenimente, prin puterea transformatoare a prezenței conștiente. Aceasta este o stare de spirit care poate literalmente să ne modifice creierul prin neuroplasticitate, acea abilitate a creierului de a evolua permanent pe toată durata vieții.


Welch ne oferă o abordare extrem de actuală, aproape științifică, a ideii de mindfulness și ne pune la dispoziție trei unelte – Scopul, Pivotarea și Prioritizarea – prin care să facem tranziția de la haos la calm. Cartea este presărată cu zeci de povești adevărate, pe care Caroline Welch le-a strâns intervievând mai mult de o sută de femei din diverse zone ale lumii, categorii sociale sau vârste. Aceste femei dau un exemplu despre cum putem să integrăm mindfulness în viața noastră, fără a adăuga nimic în plus la lista și așa lungă de sarcini de îndeplinit. Prezența conștientă, seninătatea și bucuria pot deveni noul nostru mod de viață.

Detalii produs
Despre Caroline Welch
Caroline Welch
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Caroline Welch inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Caroline Welch se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Caroline Welch. Fiecare carte scrisa de Caroline Welch este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Caroline Welch in categoria Caroline Welch astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 46 Lei

36.8 Lei