Sf. Ioan Gura de Aur

Cuvinte despre cresterea copiilor

PRP: 20 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
12.9 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cuvinte despre cresterea copiilor

Format
130x200
Număr pagini
288
Editura
Sophia
Autor
Sf. Ioan Gura de Aur
Anul publicării
2021

Rezumat Cuvinte despre cresterea copiilor - Sf. Ioan Gura de Aur

Cartea de faţă aduce familiilor creştine unul dintre cele mai preţioase ajutoare la împlinirea lucrării și datoriei – mult mai anevoioase acum decât odinioară – de a‑i creşte şi educa pe copii în aşa fel încât nu numai să devină persoane libere şi responsabile, ci şi să pornească de mici alături de Hristos pe drumul care duce spre viaţa şi bucuria veşnice. Acest ajutor de neîntrecut este înţelepciunea nesecată a Sfântului Ioan Gură de Aur, care – cu rostirea sa uşor de înţeles, plină de convingere și întotdeauna apropiată de inimile tuturor creştinilor – ne arată cugetul drept şi purtarea înţeleaptă față de copii, spre a‑i face părtaşi atât în această lume, cât şi în cea viitoare bucuriei pe care numai Dumnezeu o poate da.
Detalii produs
Despre Sf. Ioan Gura de Aur
Sf. Ioan Gura de Aur
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sf. Ioan Gura de Aur inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sf. Ioan Gura de Aur se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sf. Ioan Gura de Aur. Fiecare carte scrisa de Sf. Ioan Gura de Aur este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sf. Ioan Gura de Aur in categoria Sf. Ioan Gura de Aur astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 20 Lei

12.9 Lei