Simona Muscă

Conjugat la feminin

PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
24.9 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Conjugat la feminin

Dimensiune
130x200
Număr pagini
304
Editura
Bookzone
Autor
Simona Muscă
Anul publicării
2019
ISBN
9786069008485

Rezumat Conjugat la feminin - Simona Muscă

Dragă cititorule,

Nu-ți promit epifanii, dar îți pun pe tavă un suflet și-o experiență de viață. Trebuie să te avertizez încă de la început că acesta este un debut. Nu este un roman, nu este o biografie, nu este o carte motivațională. Nu este niciuna dintre acestea, deși ar putea fi o combinație între ele.

Nu-ți promit rețete pentru fericire, dar te fac părtaș la poveștile mele, așa cum sunt ele, cu bune și cu mai puțin bune. Am scris despre oamenii care muncesc din greu și despre leneși, despre tineri talentați, despre bunul-simț și bunele maniere, despre nunți și divorțuri, despre amante și iubiri. Am scris uitându-mă în jur în toți acești ani și adunând una câte una ideile pe care ți le împărtășesc aici. Răsfoiește, citește, ceartă-mă, aprobă-mă, scrie-mi!

Suntem în secolul vitezei, într-o societate dinamică pe care nu am creat-o eu, ci noi toți la un loc. Bine sau rău - nu știu și mă feresc să judec în termeni comparativi, însă aceasta este realitatea. Și poate tocmai de aceea mi-aș dori ca această carte, mai mult decât orice, să fie vie. Să fie ca un seism emoțional de proporții care adună sub el subiecte tabu, picante, dureroase sau intime, pe care le-am “descojit” într-un stil unic, doar al meu. Nu știu câți dintre voi ar avea curajul să-și verse sufletul și viața în văzul tuturor, drept lecții de păstrat. Eu o fac. Asumat, curat și sincer.

“Conjugat la feminin” este un discurs pentru femeile de pretutindeni. Un discurs adresat temerilor, iubirilor, visurilor, ambițiilor, deznădejdilor sau planurilor oricărei femei pe care am întâlnit-o sau nu până acum. “Conjugat la feminin" este un discurs subiectiv, relatat cu cerneala sincerității și a asumării totale.

De aceea mi-am adunat toate gândurile: să-ți demonstrez că se poate. Poți face orice îți propui și nimic nu este prea greu atunci când crezi în tine!

Și… nu uita: viața are mai multe uși. Și ferestre!
Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Conjugat la feminin înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Simona Muscă
Simona Muscă
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Simona Muscă inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Simona Muscă se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Simona Muscă. Fiecare carte scrisa de Simona Muscă este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Simona Muscă in categoria Simona Muscă astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Conjugat la feminin
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.5

4 recenzii

5 stele

2

4 stele

2

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


M

Mathe Annamaria

Este o carte, mai mult despre lecții de viață și mai puțin despre business. A definii succesul ca antreprenor în ochii Simonei este mult mai adecvat. Ea reprezintă succesul ca un stil de viață. Această carte aș defini mai mult ca o biografie și mai puțin ca o carte despre business. Mi-a plăcut foarte mult că a pus accent pe relațiile personale mai ales pe relații de parteneriat. În viața antreprenorială este foarte importantă această mentalitate.

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Catalina

O carte simpla si deschizatoare de ochi. Am simtit-o ca pe o conversatie cu o sora mai mare. As fi vrut sa o am in mana acum 15 ani.

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andreea Răcheru

Este o carte plina de sfaturi folositoare, iar modul in care autoarea le-a imbinat in poveste a facut aceasta carte si mai speciala!

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Gabriela Dumitru

Această carte a fost precum o bulă de aer ce mi-a salvat mintea de la atâtea cărți din alte domenii. Încadrându-se în categoria „dezvoltare personală”, consider că și-a îndeplinit temeinic scopul. Autoarea m-a impresionat clar și categoric încă de la primele pagini, felul ei de a fi și de a scrie mi-a stârnit interesul până la sfârșitul lecturii dar și după finalizarea acesteia.

0

Răspunde

Comentarii(0)

Pachete

-25%

De la același autor

-49.2%
Conjugat la feminin

Conjugat la feminin

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
BestSeller
-60.2%
BestSeller
-30.8%
BestSeller
-36.5%
BestSeller
-49.2%
BestSeller
-49.2%
BestSeller
-40.8%
Arta feminitatii

Arta feminitatii

PRP: 49 Lei 29 Lei
Nou
-18.4%
Nu mai e ca la început?

Nu mai e ca la început?

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-49.2%
-66.7%
BestSeller
-20.4%
-16.9%
-53.3%
-64.8%
Pachet Monica Mihai

Pachet Monica Mihai

PRP: 196 Lei 69 Lei
BestSeller
-10%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-25.6%
Metoda vizualizării

Metoda vizualizării

PRP: 39 Lei 29 Lei
-49.2%
Te-a sedus si s-a dus

Te-a sedus si s-a dus

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-25.1%
Visătorii nu mor niciodată

Visătorii nu mor niciodată

PRP: 39.9 Lei 29.9 Lei
BestSeller
-49.2%
Trăiește autentic

Trăiește autentic

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
PRP: 49 Lei

24.9 Lei