Bianca BucurenciuCelina IordacheElisabeta Maria Minecuta

Comunicare in limba romana

Caietul elevului pentru clasa I
PRP: 29.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
22.49 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Comunicare in limba romana

Format
205x287
Număr pagini
112
Editura
Aramis
Autor
Celina Iordache,
Bianca Bucurenciu,
Elisabeta Maria Minecuta
ISBN
9786060096184

Rezumat Comunicare in limba romana - Celina Iordache, Elisabeta Maria Minecuta, Bianca Bucurenciu

Auxiliarul propune și asigură un demers didactic personalizat, bazat pe competenţele generale prevăzute la disciplina Comunicare în limba română, clasa I.

Exerciţiile propuse sunt structurate progresiv și au grade de dificultate diferite. S-a urmărit facilitarea înţelegerii sensului unor cuvinte, trasarea sau desenarea corectă şi caligrafică a elementelor grafice de bază, a literelor mari şi mici, completarea unor cuvinte cu litere sau silabe.

Caietul este auxiliarul manualului de Comunicare în limba română clasa I, al acelorași autori.

Detalii produs
Despre Celina Iordache
Celina Iordache
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Celina Iordache inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Celina Iordache se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Celina Iordache. Fiecare carte scrisa de Celina Iordache este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Celina Iordache in categoria Celina Iordache astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Elisabeta Maria Minecuta
Elisabeta Maria Minecuta
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Elisabeta Maria Minecuta inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Elisabeta Maria Minecuta se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Elisabeta Maria Minecuta. Fiecare carte scrisa de Elisabeta Maria Minecuta este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Elisabeta Maria Minecuta in categoria Elisabeta Maria Minecuta astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Bianca Bucurenciu
Bianca Bucurenciu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Bianca Bucurenciu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Bianca Bucurenciu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Bianca Bucurenciu. Fiecare carte scrisa de Bianca Bucurenciu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Bianca Bucurenciu in categoria Bianca Bucurenciu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei
-19.7%
PRP: 29.99 Lei

22.49 Lei