Colectiv Universul Juridic

Codul muncii, legislatie conexa si jurisprudenta Octombrie 2022 - Editie spiralata

PRP: 74.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
65.9 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Codul muncii, legislatie conexa si jurisprudenta Octombrie 2022 - Editie spiralata

Format
130x200
Număr pagini
472
Editura
Pro Lege
Autor
Colectiv Universul Juridic
Anul publicării
2022
ISBN
9786063911071

Rezumat Codul muncii, legislatie conexa si jurisprudenta Octombrie 2022 - Editie spiralata - Colectiv Universul Juridic

Lucrarea Codul muncii, legislatie conexa si jurisprudenta Octombrie 2022 (editie spiralata), tiparita pe hartie alba de calitate superioara, contine, pe langa textul actualizat al Codului (cu modificarile substantiale aduse prin Legea nr. 283/2022 – M. Of. nr. 1013 din 19 octombrie 2022): Legea dialogului social nr. 62/2011, un extras din Constitutia Romaniei, decizii ale Curtii Constitutionale, recursuri in interesul legii, hotarari prealabile, un index concis, dar relevant (plasat la finalul Codului, faciliteaza utilizarea acestuia), jurisprudenta relevanta si acte normative conexe importante, integrale sau in extras (referitoare la zilieri, telemunca, internship etc.). Culegerea Codul muncii, legislatie conexa si jurisprudenta Octombrie 2022 (editie spiralata), avand in vedere spetele continute, este destinata in primul rand practicienilor – dar si teoreticienilor, studentilor si chiar publicului larg (angajatori, angajati etc.).
Detalii produs
Despre Colectiv Universul Juridic
Colectiv Universul Juridic
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Colectiv Universul Juridic inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Colectiv Universul Juridic se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Colectiv Universul Juridic. Fiecare carte scrisa de Colectiv Universul Juridic este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Colectiv Universul Juridic in categoria Colectiv Universul Juridic astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 74.9 Lei

65.9 Lei