Emilian Duca

Codul fiscal comentat si adnotat cu legislatie secundara si complementara, jurisprudenta si norme metodologice

PRP: 189 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
188.95 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Codul fiscal comentat si adnotat cu legislatie secundara si complementara, jurisprudenta si norme metodologice

Dimensiune
170x240
Număr pagini
1048
Editura
Pro Lege
Autor
Emilian Duca
Anul publicării
2021
ISBN
9786063905032

Rezumat Codul fiscal comentat si adnotat cu legislatie secundara si complementara, jurisprudenta si norme metodologice - Emilian Duca

Ediția 2021 a lucrării Codul fiscal comentat și adnotat reprezintă o evoluție față de edițiile anterioare, atât prin comentariile extensive ale autorului, cât și prin preluarea unor clarificări aduse de jurisprudența națională și europeană.

 

Așa cum v-am obișnuit, sub textul actualizat al articolelor noului Cod fiscal au fost inserate normele metodologice, trimiteri la legislația secundară sau complementară, după caz, precum și extrase din jurisprudența relevantă pentru interpretarea corectă a dispozițiilor legale. În continuare, au fost incluse noi comentarii ale autorului, fiind evidențiate principalele elemente de noutate față de vechiul Cod fiscal (Legea nr. 571/2003), trimiteri la doctrină, precum și unele soluții comunicate public de către autoritățile fiscale. Toate aceste elemente reprezintă instrumente de validare sau de corectare a propriilor opinii și interpretări ale legislației fiscale.


În completarea textului Codului, sub formă de Anexe, au fost incluse acte normative și alte informații care completează sfera de aplicare a Codului fiscal, astfel încât cititorul să fie scutit, în măsura posibilului, de efortul cercetării și actualizării acesteia. Menționăm în acest context: deciziile Comisiei fiscale centrale, catalogul mijloacelor fixe, lista convențiilor de evitare a dublei impuneri, decizii CJUE în domeniul impozitelor directe, extrase din regulamente europene etc.


Lucrarea se adresează atât profesioniștilor din domeniul fiscal, cât și tuturor celor care doresc să înțeleagă normele juridice care guvernează activitatea autorităților fiscale. Informațiile cuprinse în acest volum vin în sprijinul activității practicienilor, în sensul reducerii efortului de actualizare a informației și al valorificării experienței anterioare. Chiar dacă persistă riscul unor modificări legislative după publicarea acestei lucrări, cititorii vor avea la îndemână un instrument pentru elaborarea propriilor opinii și interpretări asupra legislației fiscale.

Detalii produs
 • Codul fiscal comentat si adnotat cu legislatie secundara si complementara, jurisprudenta si norme metodologice Codul fiscal comentat si adnotat cu legislatie secundara si complementara, jurisprudenta si norme metodologice
 • Dimensiune 170x240
 • Număr pagini 1048
 • Editura Pro Lege
 • Autor Emilian Duca
 • Anul publicării 2021
 • ISBN 9786063905032
 • Scor Bestseller
  #64 în categoria Drept
  #210 în categoria Carti de specialitate
  #639 în categoria Non-fictiune
  #9979 în categoria Carti
Despre Emilian Duca
Emilian Duca
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Emilian Duca inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Emilian Duca se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Emilian Duca. Fiecare carte scrisa de Emilian Duca este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Emilian Duca in categoria Emilian Duca astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Drept, Non-fictiune, Carti de specialitate

BestSeller
-30.1%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-16.7%
Nou
-18.4%
Următorul val

Următorul val

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-16.7%
BestSeller
-23.9%
Nou
-18.4%
Destinul ascuns în numere

Destinul ascuns în numere

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-20%
Cand te pierzi pe tine insuti

Cand te pierzi pe tine insuti

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-23.9%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
-25%
Creierul din burta

Creierul din burta

PRP: 42 Lei 31.5 Lei
-20%
Ghidul familiei imperfecte

Ghidul familiei imperfecte

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-29%
-15%
Outlive

Outlive

PRP: 85 Lei 72.25 Lei
-16.7%
Showman

Showman

PRP: 59.9 Lei 49.9 Lei
PRP: 189 Lei

188.95 Lei