Vedinaș Verginia

Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I – Art. 1-364

PRP: 349 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
331.5 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I – Art. 1-364

Format
170x240
Număr pagini
1128
Editura
Universul Juridic
Autor
Vedinaș Verginia
Anul publicării
2022
ISBN
9786063910838

Rezumat Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I – Art. 1-364 - Vedinaș Verginia

Despre lucrare: La trei ani de la intrarea in vigoare a Codului administrativ, anunțam apariția prezentei lucrari, la baza careia am așezat dorința de a veni in sprijinul celor care exercita administrația publica, indiferent de faptul ca sunt demnitari, funcționari sau personal contractual. De asemenea, ne preocupa calitatea activitații pe care ei o desfașoara, dorind ca prezenta lucrare sa raspunda, in cat mai mare masura, așteptarilor acestora. Public ținta – teoreticieni și practicieni, deopotriva: - demnitari; - funcționari publici; - personal contractual din administrația publica și locala; - persoane care doresc sa acceada la o funcție sau demnitate publica, aleasa sau numita; - alte persoane din administrația publica. Puncte forte - lucrarea respecta cuprinsul Codului administrativ, așa cum acesta a fost publicat in Monitorul Oficial, iar structura acesteia are in vedere comentarii pe articole, doctrina și jurisprudența relevanta, care ajuta la cunoașterea și ințelegerea, de catre cei interesați, a dispozițiilor Codului administrativ, in scopul unei mai bune aplicari; - valorifica doctrina și jurisprudența acumulate de la intrarea in vigoare a Codului administrativ; - conține abordari critice și posibile soluții, propuneri care sa conduca la imbunatațirea reglementarii; - semnaleaza unele carențe care ar trebui sa fie avute in vedere in procedura de aprobare prin lege a O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ; - prin aceasta lucrare ne-am dorit sa „unim” cat mai mult „școlile” juridice, sa așezam laolalta teoreticieni și practicieni, deopotriva, pentru a desluși, in cat mai mare masura, „meandrele” unei reglementari care, fara sa fie perfecta, ca orice reglementare, are meritul de a oferi o baza normativa care, prin modul in care este și va fi interpretata, aplicata, completata și corectata in viitor, poate sa iși aroge rolul de veritabila „Constituție” a administrației.

Detalii produs
Despre Vedinaș Verginia
Vedinaș Verginia
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Vedinaș Verginia inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Vedinaș Verginia se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Vedinaș Verginia. Fiecare carte scrisa de Vedinaș Verginia este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Vedinaș Verginia in categoria Vedinaș Verginia astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 349 Lei

331.5 Lei