Claudia StupineanuDaniela RacheruValentin Diaconu

Coco te invata Matematica - Culegere de exercitii si probleme pentru clasa a IV-a

PRP: 24 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
19.2 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Coco te invata Matematica - Culegere de exercitii si probleme pentru clasa a IV-a

Editura
DPH
Autor
Daniela Racheru,
Claudia Stupineanu,
Valentin Diaconu
ISBN
5948489356629

Rezumat Coco te invata Matematica - Culegere de exercitii si probleme pentru clasa a IV-a - Claudia Stupineanu, Valentin Diaconu, Daniela Racheru

Dragi copii,

Prin parcurgerea acestei lucrări vă invit ca, alături de mine, să deslușiți tainele matematicii într-un mod atractiv, plăcut și prietenos. - Coco

Detalii produs
Despre Claudia Stupineanu
Claudia Stupineanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Claudia Stupineanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Claudia Stupineanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Claudia Stupineanu. Fiecare carte scrisa de Claudia Stupineanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Claudia Stupineanu in categoria Claudia Stupineanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Valentin Diaconu
Valentin Diaconu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Valentin Diaconu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Valentin Diaconu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Valentin Diaconu. Fiecare carte scrisa de Valentin Diaconu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Valentin Diaconu in categoria Valentin Diaconu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Daniela Racheru
Daniela Racheru
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Daniela Racheru inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Daniela Racheru se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Daniela Racheru. Fiecare carte scrisa de Daniela Racheru este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Daniela Racheru in categoria Daniela Racheru astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

Matex - Clasa pregătitoare

Matex - Clasa pregătitoare

PRP: 12 Lei

9.6 Lei

Carte gradinita - Grupa Mica

Carte gradinita - Grupa Mica

PRP: 15 Lei

12 Lei

Incep sa scriu (revizuit)

Incep sa scriu (revizuit)

PRP: 12 Lei

9.6 Lei

PRP: 24 Lei

19.2 Lei