Iulia Nani

Cine nu e gata

39 Lei -35.9%
25 Lei
Transport GRATUIT la comenzi de peste 80 de lei!
Transport GRATUIT la comenzi de peste 80 de lei!
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

10.9 Lei

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

10.9 Lei

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații produs
Format
130x200
Număr pagini
168
Editura
Bookzone
Autor
Iulia Nani
Anul publicării
2021
ISBN
9786069700372

Rezumat Cine nu e gata -

Victoria s-a săturat de viața în corporație și de tot ce presupune aceasta: management rigid, colegi nepăsători, imposibilitatea de a-și pune în aplicare inițiativele profesionale. În momentul în care frustrarea atinge cel mai înalt nivel, iar Victoria simte cum epuizarea de la muncă îi răpește orice bucurie a vieții, se hotărăște să devină consilier de carieră și să ajute oamenii să-și schimbe obiceiurile proaste și gândirea. În același timp divorțează de soțul său. Singura ființă care îi rămâne mereu alături și pe care o iubește necondiționat este motanul său, Mango. Acesta este, de asemenea, cel mai bun consilier al său, „sfătuindu-se” cu el despre clienții săi și sărbătorind împreună succesele.

Dar noul job nu este deloc cum se aștepta. Nu își poate motiva clienții, așa că apelează la o metodă cel puțin ciudată de coaching: cu forța. Bazându-se pe manipulare, șantaj și chiar răpire, Victoria își atrage clienții în capcane neașteptate, îi obligă să își schimbe viața peste noapte și să ia deciziile pe care le tot amânau. Succesul său aparent este înșelător, iar greșelile pe care începe să le facă îi amenință cariera și... viața. 


Ce lecții vei învăța din această poveste:

 • cum să avansezi profesional și să te descurci prin hățișurile corporatiste cu ajutorul cunoștințelor valoroase ale unei specialiste despre vorbitul în public, brandingul personal, motivație;
 • cum să gestionezi situații dificile des întâlnite în corporații;
 • ce înseamnă fenomenul de burnout și ce impact poate avea asupra vieții tale;
 • de ce este atât de important să ai un scop și o satisfacție mai departe de partea financiară;
 • cum să îți cunoști limitele în mediul profesional;
 • cum să râzi chiar și când viața pare nedreaptă și cum să privești realitatea dură și complexă în față.


Despre autoare

Iulia Nani (Bertea) are o experienţă de aproape 20 de ani în marketing şi comunicare, în companii naţionale şi multinaţionale, dar și în freelance și ONG-uri. În paralel, a tradus 18 cărţi, majoritatea din domeniul ştiinţelor sociale. Absolventă a Facultății de Limbi Străine, şi-a completat studiile cu un master în marketing şi o certificare internaţională în neuromarketing. De aproape trei ani este managerul de comunicare al HR Club, asociaţia profesioniştilor de resurse umane din România. Este căsătorită, are un fiu şi o pisică de aproximativ aceeaşi vârstă. Este adepta principiului „esențele tari se țin în sticluțe mici”, iar ideea de a scrie o carte a pornit de la faptul că îi place să ducă lucrurile la absurd, dar și să afle ce îi motivează, ce îi sperie și ce îi determină pe oameni să ia decizii.

trg80
Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea înainte de a cumpăra.
Detalii produs
 • Cine nu e gata
 • Format 130x200
 • Număr pagini 168
 • Editura Bookzone
 • Autor Iulia Nani
 • Anul publicării 2021
 • ISBN 9786069700372
 • Scor Bestseller
39 Lei (-35.9%)

25 Lei