Dr. David SimonDr. Deepak Chopra

Cele sapte legi spirituale din yoga

PRP: 32 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
25.6 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cele sapte legi spirituale din yoga

Format
130x200
Număr pagini
240
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Dr. Deepak Chopra,
Dr. David Simon
Anul publicării
2012
ISBN
9786065884007

Rezumat Cele sapte legi spirituale din yoga - Dr. Deepak Chopra, Dr. David Simon

Yoga este îndeobşte cunoscută drept o cale minunată de a-ţi îmbunătăţi flexibilitatea, echilibrul, tonusul muscular şi rezistenţa. Orice practicant a trăit experienţa sentimentelor de linişte interioară şi vitalitate, care îţi străbat organismul în timpul unei şedinţe reuşite de yoga şi care te însoţesc pe tot parcursul zilei. Asemenea beneficii nu fac însă decât să sugereze extraordinara forţă transformatoare a acestei practici profund spirituale. Scopul cărţii de faţă este acela de a reintroduce spiritualitatea în practica actuală a exerciţiilor yoga.


Cuvântul yoga derivă din rădăcina sanscrită yuj, care înseamnă uniune. Deepak Chopra şi David Simon explică forţa pe care o are yoga de a unifica mintea, corpul şi spiritul, pentru a ne ajuta să rezonăm cu ritmurile grandioase ale universului. Avându-şi originile în India Antică şi fiind un element central în Ayurveda cea mai veche ştiinţă a vindecării bazată pe înţelepciunea tradiţională, yoga înseamnă mult mai mult decât un exerciţiu de rutină. Este ştiinţa completă de a trăi echilibrat, e calea spre atingerea unui nivel superior de cunoaştere şi spre bucuria datorată împlinirii de sine. Principiile şi tehnicile yoga descrise în acest ghid reprezintă cheia pentru a vă debloca potenţialul creator infinit, capacitatea de a oferi iubire şi compasiune, dar şi abilitatea de a dobândi succes în toate planurile vieţii.


Deepak Chopra şi David Simon încep prin a înfăţişa cele opt ramuri tradiţionale din yoga. Numai una dintre acestea, Asana, se ocupă de posturile fizice pe care noi le asociem în mod uzual cu yoga. Cei doi autori prezintă apoi rolul fundamental pe care cele Şapte Legi Spirituale îl joacă în metoda propusă de yoga pentru a atinge iluminarea. Acestea sunt: Pura potenţialitate, Dăruirea, Karma, Cel mai mic efort, Intenţia şi dorinţa, Det

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Cele sapte legi spirituale din yoga înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Dr. Deepak Chopra
Dr. Deepak Chopra
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Deepak Chopra inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Deepak Chopra se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Deepak Chopra. Fiecare carte scrisa de Dr. Deepak Chopra este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Deepak Chopra in categoria Dr. Deepak Chopra astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Dr. David Simon
Dr. David Simon
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. David Simon inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. David Simon se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. David Simon. Fiecare carte scrisa de Dr. David Simon este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. David Simon in categoria Dr. David Simon astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

O viata implinita

O viata implinita

35 Lei

Eliberarea de dependente

Eliberarea de dependente

35 Lei

Soluții spirituale

Soluții spirituale

35 Lei

Al treilea Iisus

Al treilea Iisus

PRP: 34 Lei

27.2 Lei

Frumusete deplina

Frumusete deplina

35 Lei

Supercreierul

Supercreierul

PRP: 39 Lei

31.2 Lei

Sănătatea perfectă

Sănătatea perfectă

40 Lei

Meditația totală

Meditația totală

PRP: 42 Lei

21 Lei

Cartea secretelor

Cartea secretelor

PRP: 35 Lei

17.5 Lei

Meditații și Afirmații

Meditații și Afirmații

PRP: 48 Lei

24 Lei

Viata dupa moarte

Viata dupa moarte

PRP: 36 Lei

18 Lei

Cartea bogatiei interioare

Cartea bogatiei interioare

PRP: 49 Lei

24.5 Lei

PRP: 32 Lei

25.6 Lei