Adriana GheorgheCristina AndoneSebastian OpritaThea Olteanu

Ceaikovski si dansul notelor de argint

PRP: 49.99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
39.99 Lei
Produs indisponibil (nu se mai tipărește)

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Ceaikovski si dansul notelor de argint

Format
230x275
Număr pagini
60
Editura
Nemira
Autor
Thea Olteanu,
Sebastian Oprita,
Cristina Andone,
Adriana Gheorghe
Anul publicării
2021
ISBN
9786064309662

Rezumat Ceaikovski si dansul notelor de argint - Cristina Andone, Adriana Gheorghe, Sebastian Oprita, Thea Olteanu

Colecția Povești din Pădurea Muzicală reprezintă o serie de povești pentru copii scrise de Cristina Andone ale căror personaje principale sunt cei mai mari compozitori ai lumii. Cărțile original ilustrate de Adriana Gheorghe Sebastian Oprița și Thea Olteanu îi vor „împrieteni“ pe copii cu muzica clasică oferindu-le într-un mod accesibil informații esențiale pentru cultura lor generală. Ce învață micii cititori: -          Cine a fost Piotr Ilici Ceaikovski -          Pentru ce simfonii e foarte cunoscut -          Care sunt cele mai cunoscute compoziții pentru balet semnate de el -          De ce e încadrat Ceaikovski la romantism cum se înrudește cu Chopin sau Beethoven și ce îi desparte Povestea: Ceaikovski nu e un spiriduș ca toți ceilalți din Pădurea Muzicală. În casa lui splendidă cu interioare de inspirație populară rusească Thea și Sashi alături de lebăda Leda dar și de ursuleții Mașa Dașa și Vasile copiii vor afla care e calea pe care spiridușul pornește pentru a compune baletul Spărgătorul de nuci dar vor asculta și multe alte povești numai bune de spus iarna la gura sobei. Recomandarea editorului: Aceste cărți îmbină cu agilitate informații legate de epocă curente muzicale compoziții și compozitori celebri și povești. Aplecându-se cu curiozitate asupra învelișului narativ copiii vor căpăta și acces la lumea muzicii clasice prin această portiță ușor de deschis a poveștilor. (Maria Tănăsescu) Teme de discuție: -          Curentul romantismului în muzica clasică -          Copilăria compozitorilor de geniu -          Câteva trăsături ale curentului romantic în muzică -          Compozitorii cei mai de seamă ai acestei epoci -          Cele mai faimoase compoziții -          Moștenirea marilor romantici în muzică -          Alte compoziții pentru balet (Spărgătorul de nuci Lacul Lebedelor cele mai celebre puneri în scenă) Legături cu programa școlară/Activități: -          Identificarea contextului istoric mai larg când apare romantismul -          Cum arată romantismul în literatură -          Ce elemente comune au compozitorii acestei epoci -          Ce instrument a favorizat fiecare compozitor romantic -          Discuții terminologice despre pozițiile din balet și proveniența franceză -          Audiții ale celor mai cunoscute compoziții romantice -          Vizionări ale unor balete celebre -          Improvizarea unei scurte coregrafii de balet

Detalii produs
Despre Cristina Andone
Cristina Andone
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cristina Andone inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cristina Andone se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cristina Andone. Fiecare carte scrisa de Cristina Andone este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cristina Andone in categoria Cristina Andone astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Adriana Gheorghe
Adriana Gheorghe
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adriana Gheorghe inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adriana Gheorghe se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adriana Gheorghe. Fiecare carte scrisa de Adriana Gheorghe este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adriana Gheorghe in categoria Adriana Gheorghe astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Sebastian Oprita
Sebastian Oprita
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sebastian Oprita inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sebastian Oprita se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sebastian Oprita. Fiecare carte scrisa de Sebastian Oprita este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sebastian Oprita in categoria Sebastian Oprita astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Thea Olteanu
Thea Olteanu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Thea Olteanu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Thea Olteanu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Thea Olteanu. Fiecare carte scrisa de Thea Olteanu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Thea Olteanu in categoria Thea Olteanu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-5%
Vivaldi si cele patru anotimpuri

Vivaldi si cele patru anotimpuri

PRP: 44.99 Lei 42.74 Lei
-5%
Beethoven si furtuna de sunete

Beethoven si furtuna de sunete

PRP: 49.99 Lei 47.49 Lei
-5%
Dar motan dăruiește

Dar motan dăruiește

PRP: 49.99 Lei 47.49 Lei
-20%
-5%
Paganini si capriciile magice

Paganini si capriciile magice

PRP: 49.99 Lei 47.49 Lei
-5%
Mozart si curcubeul muzical

Mozart si curcubeul muzical

PRP: 49.99 Lei 47.49 Lei
-20%

Alte carti din categoriile: Carti pentru copii, Carti 3-5 ani, Carti 6-8 ani

BestSeller
-25.6%
-35.1%
BestSeller
-57.8%
Pachet Emoțiile Sarei

Pachet Emoțiile Sarei

PRP: 116 Lei 49 Lei
-24.9%
Soacra cu trei nurori

Soacra cu trei nurori

PRP: 3.5 Lei 2.63 Lei
-24.9%
Croitoraşul cel viteaz

Croitoraşul cel viteaz

PRP: 3.5 Lei 2.63 Lei
-3.3%
Lia si Capitanul Bunatate

Lia si Capitanul Bunatate

PRP: 30 Lei 29 Lei
-17%
-20%
Povestea bradului

Povestea bradului

PRP: 2.4 Lei 1.92 Lei
BestSeller
-33.3%
Scriem si numaram

Scriem si numaram

PRP: 30 Lei 20 Lei
-20.3%
Danila Prepeleac

Danila Prepeleac

PRP: 3.5 Lei 2.79 Lei
BestSeller
-20.4%
-33.9%
Bluey - Xilofonul magic

Bluey - Xilofonul magic

PRP: 59 Lei 39 Lei
Hardcover
-25.6%
Lupul păcălit de iepure

Lupul păcălit de iepure

PRP: 39 Lei 29 Lei
-61.2%
Pachet Tărâmul poveștilor

Pachet Tărâmul poveștilor

PRP: 116 Lei 45 Lei
-15%
Te iubesc, orice-ai face

Te iubesc, orice-ai face

PRP: 38 Lei 32.3 Lei
-44.8%
Rapunzel

Rapunzel

PRP: 29 Lei 16 Lei
BestSeller
-31.4%
PRP: 49.99 Lei

39.99 Lei