Ciprian MihaliCristian PredaSorin Ioniță

Ce vrem de la presedintele tarii?

Ghid civic pentru alegătorii români
PRP: 29 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
26.1 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Ce vrem de la presedintele tarii?

Dimensiune
130x200
Număr pagini
120
Editura
Humanitas
Autor
Cristian Preda,
Sorin Ioniță,
Ciprian Mihali
Anul publicării
2024
ISBN
9789735084714

Rezumat Ce vrem de la presedintele tarii? - Ciprian Mihali, Sorin Ioniță, Cristian Preda

De aproape trei decenii si jumatate, alegerile prezidentiale sunt pentru multi o deplasare la pomul laudat. Un exercitiu de dezamagire. Distanta dintre promisiuni si concretizarea lor pare la fel de mare ca aceea dintre asteptarile alegatorului si rezultatele concrete ale alesului. Pentru scurtarea distantei si pentru ca mersul la urne sa nu li se mai para unora un sport inutil, Cristian Preda, Ciprian Mihali si Sorin Ionita redacteaza o fisa de post pentru presedintele tarii. Pentru un om capabil sa conduca tara eficient si sigur. Autorii nu compun portretul-robot al presedintelui si nu intretin iluzia unei aparitii providentiale pentru Romania. Ei nu creioneaza o imagine ideala, fiindca, e lucru stiut, idealul nu exista. Nu are corp. Rostul acestei carti este sa arate ce anume trebuie sa cautam in structura si in mobilierul launtric al celui pe care-l votam pentru Cotroceni. Care sunt calitatile care-l recomanda si cum arata foaia de parcurs a Romaniei intr-o perioada atat de complicata. E de sperat ca, parcurgand Ce vrem de la presedintele tarii, vom izbuti sa parasim, dupa atata amar de tranzitie, logica raului mai mic si vom intra in cabina de vot incredintati ca omul pe care-l vom alege va merita investitura noastra de incredere si speranta. - Radu Paraschivescu

 

N-as vrea sa am un presedinte despre care sa nu stiu la ce se pricepe de fapt. N-as vrea sa am un presedinte care a facut, o data sau de mai multe ori, proba lipsei de onestitate. N-as vrea sa am un presedinte fara experienta de viata si de oameni, necopt, sigur de sine fara temei, mandru ca e presedinte, ros de ambitii impure si de parvenitism. - Andrei Plesu

 

Un presedinte harnic, moderat si darnic - iata ce cred eu ca ne trebuie in 2024. - Cristian Preda

 

Stiind ca democratia este regimul politic al egalilor, devine pentru noi o datorie civica de maxima urgenta sa putem alege dintre noi pe egalul nostru inzestrat cu cele mai nobile calitati carismatice. - Ciprian Mihali

 

Doamne fereste de ziua cand va conta cine e presedintele Romaniei! - Sorin Ionita

Detalii produs
Despre Ciprian Mihali
Ciprian Mihali
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ciprian Mihali inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ciprian Mihali se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ciprian Mihali. Fiecare carte scrisa de Ciprian Mihali este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ciprian Mihali in categoria Ciprian Mihali astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Sorin Ioniță
Sorin Ioniță
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sorin Ioniță inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sorin Ioniță se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sorin Ioniță. Fiecare carte scrisa de Sorin Ioniță este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sorin Ioniță in categoria Sorin Ioniță astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Ce vrem de la președintele țării?, Deceniul furiei și indignării
Despre Cristian Preda
Cristian Preda
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cristian Preda inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cristian Preda se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cristian Preda. Fiecare carte scrisa de Cristian Preda este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cristian Preda in categoria Cristian Preda astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

PRP: 29 Lei

26.1 Lei