Glenn DomanJanet Doman

Cat de destept este copilul tau?

Dezvolta si cultiva intregul potential al nou-nascutului tau
PRP: 58 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
46.4 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cat de destept este copilul tau?

Format
195x240
Număr pagini
280
Editura
DPH
Autor
Glenn Doman,
Janet Doman
Anul publicării
2021
ISBN
5948495003685

Rezumat Cat de destept este copilul tau? - Janet Doman, Glenn Doman

Cât de deștept este copilul tău? – un ghid esențial pentru testarea și evaluarea bebelușului în primul an de viață – oferă părinților toate informațiile de care au nevoie pentru a-și ajuta copilul să-și atingă întregul potențial.

Această carte se adresează tuturor viitorilor părinți, tinerilor sau părinţilor.

Glenn și Janet Doman, autori ai bestsellerurilor internaționale, vândute în peste 5 000 000 de exemplare, „Cum să îți înveți copilul matematică” și „Cum să îți înveți copilul să citească”, explică în această carte creșterea și dezvoltarea nou-născutului, inclusiv toate etapele critice implicate. Ei îndrumă apoi părinții în crearea unui mediu plăcut care îmbunătățește și îmbogățește dezvoltarea creierului bebelușului.

Un profil de dezvoltare, completat de părinți, le permite acestora să urmărească progresul copilului lor, să determine punctele forte ale acestuia și să recunoască unde este nevoie de stimulare și de lucru suplimentar.

Cel mai important, părinții învață cum să proiecteze un program zilnic eficient și echilibrat pentru creșterea fizică și intelectuală. Când părinții înțeleg cum cresc bebelușii lor, ei pot deveni cei mai buni profesori pe care copiii i-ar putea avea vreodată.

Mulțumită acestui program vesel, părinții și bebelușii vor fi tot mai apropiați, stabilind o legătură de învățare și iubire de-a lungul vieții.

Această carte explică exact cum se evaluează căile senzoriale și motorii ale bebelușului și cum se proiectează un program care va spori creșterea și dezvoltarea acestor căi. Este un tur inspirat ghidat în primele douăsprezece luni de creștere și dezvoltare a creierului.

Toate informațiile din această carte sunt prezentate astfel încât orice mamă și tată, fără studii medicale, să poată beneficia de acestea. Părinții vor dobândi o mai bună înțelegere a provocărilor și a frustrărilor pe care le trăiește nou-născutul. Înarmați cu aceste cunoștințe, vor ști de ce are nevoie și vrea copilul lor și vor avea marea bucurie de a crea un mediu ideal pentru el.

Scopul acestei cărți este de a ajuta părinții să înțeleagă creierul și sistemul nervos ale copilului. Părinții pot urma apoi o cale clară pentru a spori abilitățile copilului lor. Acesta nu este doar un proces extrem de important – este, de asemenea, unul foarte vesel pentru părinți și copii.

 

DESPRE AUTORI:

Glenn Doman și-a obținut diploma la Universitatea din Pennsylvania, în 1940. El e deschizător de drumuri în domeniul dezvoltării creierului copilului. În 1955, a fondat Institutele pentru Atingerea Potențialului Uman în Philadelphia. La începutul anilor ’60, munca renumită la nivel mondial a Institutelor cu copiii cu leziuni cerebrale a dus la descoperiri cruciale despre creșterea și dezvoltarea la copiii sănătoși. Glenn este autorul a șase bestselleruri.

Janet Doman este directoarea Institutelor și fiica lui Glenn. După ce și-a terminat studiile la Universitatea din Pennsylvania, Janet s-a devotat ajutorului dat părinților pentru a descoperi vastul potențial al bebelușilor, precum și propriul potențial ca îndrumător.

Detalii produs
Despre Janet Doman
Janet Doman
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Janet Doman inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Janet Doman se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Janet Doman. Fiecare carte scrisa de Janet Doman este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Janet Doman in categoria Janet Doman astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Glenn Doman
Glenn Doman
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Glenn Doman inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Glenn Doman se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Glenn Doman. Fiecare carte scrisa de Glenn Doman este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Glenn Doman in categoria Glenn Doman astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 58 Lei

46.4 Lei