Rodica Purniche

Casele astrologice inchise

PRP: 45 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
40.5 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Casele astrologice inchise

Dimensiune
130x200
Număr pagini
200
Editura
MIX
Autor
Rodica Purniche
Anul publicării
2013
ISBN
9786068460208

Rezumat Casele astrologice inchise - Rodica Purniche

Ori de cate ori tindem sa actionam intr-un moment nepotrivit, intr-o maniera gresita ori urmand o directie care nu ne este necesara, Dumnezeu blocheaza prin ceva sau prin cineva actiunea, maniera ori directia respectiva. Acest lucru se repeta pana cand noi nimerim calea dreapta, maniera corecta sau directia necesara de evolutie, chiar daca acest lucru dureaza ani sau zeci de ani. Lectia fundamentala de viata este aceea de a deveni capabili sa subordonam vointa noastra individuala Vointei Divine, obtinand o relatie cat mai curata posibil cu Dumnezeu, El devenind apoi (in mod constient pentru noi) calauza noastra directa pentru tot restul existentei actuale.


O planeta neaspectata sau o Casa inchisa poate deveni oricand testul major al vietii pe care sa-l picam cu seninatate sau scurtatura catre realizarea spirituala suprema.


"Scopul cel mai inalt al astrologiei este acela de a‐l face pe om sa devina constient de evolutia sa spirituala si de a‐l ajuta sa se integreze in Ordinea Cosmica a desfasurarii evenimentelor, astfel incat sa evite greselile spirituale – adica acele greseli care il indeparteaza de Dumnezeu."


"stim deja ca orice problema de sanatate este o foarte grava limitare, indiferent care ar fi limitarea aceea. Absolut orice problema de sanatate, fizica sau psihica, este o suspendare a noastra – fie ea si temporara – dintr‐un anumit tip de activitate. Nu putem invata, calatori, actiona, munci, face dragoste cata vreme suntem bolnavi. si, in acest fel, problemele de sanatate devin, ele insele, urgentele noastre spirituale ce trebuie remediate prin diverse procedee.

Alaturi de acestea, convingerile noastre mentale, credintele noastre religioase, cautarile noastre spirituale tind sa fie limitari severe daca, insusite si manifestate egotic, le consideram adevaruri ultime. Fanatismul, autoritarismul, dogma dar si suspiciunea, indoiala, exclusivismul, perfectionismul, criticismul fac din ideile si valorile spirituale pe care le dorim si le cautam, din adevarurile spirituale autentice, limitari incredibile, adeseori chiar distructive. Luciditatea, discernamantul, intuitia spirituala, bunul‐simt, credinta ferma ne pot ajuta sa evitam aceste pericole."


"Este bine sa ne amintim clipa de clipa ca Dumnezeu ne priveste de la nivelul motivatiilor noastre subconstiente reale, si nu de la nivelul constient, al mentalului inferior, de natura senzoriala, care ne serveste clipa de clipa scuze si menajamente egotice.

De fiecare data cand coboram intr‐o noua incarnare, ne asumam o menire, o anumita lectie majora sau o anumita misiune spirituala, indiferent cat de anonima este ea. Aceasta trebuie indeplinita si Dumnezeu ne vegheaza ca sa ne amintim permanent de ea."


"Viata noastra exista cu adevarat daca si numai daca este pusa in slujba unei idei, a unui ideal. Ne referim aici la idealurile benefice, de bun‐simt, chiar si in cazul celor obisnuite sau foarte comune. Ele devin, in timp, coloana noastra vertebrala, forta portanta, puterea care ne inalta sau care ne misca spre inainte sau spre in sus. Ne dedicam lor si, desi fac parte din viata noastra, ele depasesc in anumite conditii chiar nivelul destinului personal.

Privite cu un ochi extrem de critic, idealurile ne conditioneaza. Spiritual vorbind insa, ele dau existentei splendoare si fiintei umane o anumita forta divina. E adevarat, nu mai suntem liberi sa renuntam sau sa murim cand vrem, sa ne luam lumea in cap sau sa schimbam directia cand ne‐am plictisit de ea sau cand am ajuns la o raspantie. Ne plac sau nu, ele sunt ale noastre si nu ne permit sa regresam. Dupa ce obstacolul a fost trecut, dupa ce idealul a prins contur sau chiar a fost implinit, realizam si noi cat de mult ne‐a salvat si cat de mult din saltul nostru spiritual ii datoram.

Asemeni planetei neaspectate, Casa inchisa nu reprezinta doar o energie conflictuala, o dificultate sau un eventual pericol. E adevarat ca semnificatia karmica este usor de inteles: in anumite vieti anterioare, nativul a fost atat de preocupat de domeniul respectiv de viata, incat l‐a dezvoltat sau s‐a preocupat in mod excesiv de el; atat de „excesiv”, incat acum se confrunta cu excesul pe care l‐a creat si pe care, iata, nu‐l poate controla. Probabil ca aceasta chiar este una dintre lectiile actualei incarnari – sa rezolve aceasta energie perturbatoare, s‐o ia in stapanire, s‐o controleze si s‐o armonizeze.

Daca, insa, el chiar rezolva aceasta energie perturbatoare, atunci Casa inchisa, asemeni planetei neaspectate, este chiar „scurtatura” lui spirituala catre Dumnezeu. De aceea am afirmat mai devreme ca aceste configuratii devin testul pe care nativul tinde sa‐l pice cu seninatate sau scurtatura lui catre un destin spiritual chiar exceptional."

Detalii produs
  • Casele astrologice inchise Casele astrologice inchise
  • Dimensiune 130x200
  • Număr pagini 200
  • Editura MIX
  • Autor Rodica Purniche
  • Anul publicării 2013
  • ISBN 9786068460208
  • Scor Bestseller
Despre Rodica Purniche
Rodica Purniche
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Rodica Purniche inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Rodica Purniche se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Rodica Purniche. Fiecare carte scrisa de Rodica Purniche este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Rodica Purniche in categoria Rodica Purniche astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Casele astrologice închise
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-10%
Casele astrologice închise

Casele astrologice închise

PRP: 45 Lei 40.5 Lei
-21.9%
Viata dupa moarte

Viata dupa moarte

PRP: 36 Lei 28.1 Lei
Tarotul Rider Waite

Tarotul Rider Waite

58 Lei
-22%
Manual de numerologie

Manual de numerologie

PRP: 42 Lei 32.76 Lei
-20.2%
-22%
Magia Lunii în viața ta

Magia Lunii în viața ta

PRP: 33 Lei 25.75 Lei
Metoda Sedona

Metoda Sedona

62 Lei
-22%
Tarotul si arta divinatiei

Tarotul si arta divinatiei

PRP: 33 Lei 25.74 Lei
-22%
Cum sa te iubesti

Cum sa te iubesti

PRP: 42 Lei 32.76 Lei
-22%
Totul despre reflexologie

Totul despre reflexologie

60 Lei
-5%
Machu Picchu

Machu Picchu

PRP: 38 Lei 36.1 Lei
Totul despre ingeri

Totul despre ingeri

60 Lei
-15%
-20%
Cristalele

Cristalele

43 Lei
PRP: 45 Lei

40.5 Lei