Benedicte Carboneil

Cartea mea cu multe activitati de matematica la gradinita 3-6 ani

PRP: 39 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.15 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cartea mea cu multe activitati de matematica la gradinita 3-6 ani

Număr pagini
128
Editura
Nomina
Autor
Benedicte Carboneil
ISBN
9786065358713

Rezumat Cartea mea cu multe activitati de matematica la gradinita 3-6 ani - Benedicte Carboneil

Educația este cel mai bun dar pe care îl poți oferi copiilor. Pentru a reuși în viață, pentru a fi un bun cetățean, pentru a fi respectat de ceilalți trebuie să înveți. A fi bun este sinonim cu a te descoperi pe tine învățând de la cei mai buni. Pentru a avea un randament în învățare, pentru a putea să îndrepți sau să optimizezi anumite aspecte ale învățării trebuie să dai teste. Fiecare test presupune un pas important în cunoaștere. Fiecare testare presupune munca zecilor de profesori care măsoară randamentul elevilor participanți la Concursurile Naționale organizate anual. Când am înființat aceste concursuri m-am gândit la elevii care vor să învețe bine, cum să îi motivez mai bine, cum să îi premiez. În fiecare an, Asociația InteligenT dă un număr semnificativ de premii elevilor care obțin rezultate bune la evaluarile pe care le organizăm în parteneriat cu Ministerul Educației. Niciodată fondul de premiere nu este suficient. Dacă vreți să contribuiți la premierea elevilor, poți dona o sumă de bani. Gestul tău nu va rămâne nepremiat. Va fi premiat prin zâmbetul unui copil.
Detalii produs
  • Cartea mea cu multe activitati de matematica la gradinita 3-6 ani Cartea mea cu multe activitati de matematica la gradinita 3-6 ani
  • Număr pagini 128
  • Editura Nomina
  • Autor Benedicte Carboneil
  • ISBN 9786065358713
  • Scor Bestseller
    #6932 în categoria Carti
Despre Benedicte Carboneil
Benedicte Carboneil
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Benedicte Carboneil inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Benedicte Carboneil se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Benedicte Carboneil. Fiecare carte scrisa de Benedicte Carboneil este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Benedicte Carboneil in categoria Benedicte Carboneil astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Cartea mea cu multe activitati si jocuri la gradinita 3-6 ani, Cartea mea cu multe activitati de matematica la gradinita 3-6 ani
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 39 Lei

33.15 Lei