Ana IorgaFilip-Lucian Iorga

Cartea curajului si a candorii

Ce afli despre viață din îndrăznelile bunicului Radu și din caietul secret al bunicii Ana
PRP: 131.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
105.5 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cartea curajului si a candorii

Format
165x220
Număr pagini
346
Editura
Corint
Autor
Ana Iorga,
Filip-Lucian Iorga
Anul publicării
2022
ISBN
9786060881483

Rezumat Cartea curajului si a candorii - Filip-Lucian Iorga, Ana Iorga

Carte este povestea lui Radu C. Mihail, cavaler al Ordinului Mihai Viteazul, militar neînfricat pe frontul celui de‑al Doilea Război Mondial și viitor colonel a cărui insolență i‑a înfuriat teribil pe comuniști, și a frumoasei Ana Vasilescu, educatoare în perioada interbelică, Miss Ciuc în 1930 și, din câte se știe și avem toată îndreptățirea să credem, râvnitoare să devină o bună mamă de familie. Când Radu Mihail își începea cariera de ofițer și absolvea școală militară după școală militară, Ana

Vasilescu învăța să devină o bună maîtresse de maison, adică un soi de stăpână a casei, coordonatoare a personalului de serviciu și executantă ea însăși a treburilor domestice.


Aflăm din cartea de față cum arăta lumea duios imperfectă a bunei rânduieli atât din albumul de familie, cât și din caietul secret al Anei Vasilescu, în care se găsesc multe delicii pentru vremurile de azi. Mai aflăm, din scrisori și din fotografii. cum se clatină lumea așezată a Anei și a lui Radu în al Doilea Război Mondial, apoi, din memoriile lui Radu Mihail și din dosarul lui de urmărire de la Securitate, vom afla cum se zguduie lumea lor din temelii după război.

Detalii produs
Despre Filip-Lucian Iorga
Filip-Lucian Iorga
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Filip-Lucian Iorga inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Filip-Lucian Iorga se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Filip-Lucian Iorga. Fiecare carte scrisa de Filip-Lucian Iorga este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Filip-Lucian Iorga in categoria Filip-Lucian Iorga astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ana Iorga
Ana Iorga
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ana Iorga inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ana Iorga se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ana Iorga. Fiecare carte scrisa de Ana Iorga este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ana Iorga in categoria Ana Iorga astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 131.9 Lei

105.5 Lei