Ana Serna VaraCelia RuizTaida Inigo

Cand, unde, cum, de ce….?

PRP: 50 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
42.5 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cand, unde, cum, de ce….?

Format
155x185
Număr pagini
357
Editura
Girasol
Autor
Celia Ruiz,
Taida Inigo,
Ana Serna Vara
Anul publicării
2020
ISBN
9786065251472

Rezumat Cand, unde, cum, de ce….? - Ana Serna Vara, Taida Inigo, Celia Ruiz

Cum zboară un pește zburător? Cum se produce zgomotul scos de șarpele cu clopoței? Cum s-a format pământul? Cum funcționează internetul? Cum apar lacrimile? Cum lucrează memoria? Cum se face ciocolata? Când a apărut spada? Când s-a fabricat prima gumă de mestecat? Unde este Paradisul pământesc? La aceste întrebări și la multe altele răspunde pe scurt, clar și interesant această mică enciclopedie de buzunar, care va deveni cu siguranță cartea favorită a întregii familii. Copiii își vor satisface curiozitatea, iar cei mari nu vor mai fi prinși niciodată nepregătiți!
Detalii produs
Despre Ana Serna Vara
 Ana Serna Vara
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ana Serna Vara inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ana Serna Vara se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ana Serna Vara. Fiecare carte scrisa de Ana Serna Vara este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ana Serna Vara in categoria Ana Serna Vara astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Taida Inigo
Taida Inigo
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Taida Inigo inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Taida Inigo se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Taida Inigo. Fiecare carte scrisa de Taida Inigo este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Taida Inigo in categoria Taida Inigo astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Cand, unde, cum, de ce….?
Despre Celia Ruiz
Celia Ruiz
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Celia Ruiz inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Celia Ruiz se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Celia Ruiz. Fiecare carte scrisa de Celia Ruiz este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Celia Ruiz in categoria Celia Ruiz astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Cand, unde, cum, de ce….?
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 50 Lei

42.5 Lei