Isabelle RoskamMoiramikolajczak

Cand obosesti sa mai fii parinte

PRP: 45 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
36 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cand obosesti sa mai fii parinte

Format
130x200
Număr pagini
208
Editura
Trei
Autor
Moiramikolajczak,
Isabelle Roskam
Anul publicării
2022
ISBN
9786064015709

Rezumat Cand obosesti sa mai fii parinte - Isabelle Roskam, Moiramikolajczak

Vă doriți să fiți un părinte receptiv, cald și disponibil. Într-un cuvânt, vreți să fiți părintele perfect! Însă, în realitate, ajungeți să vă culpabilizați că nu petreceți destul timp cu cei mici, că nu-i ascultați îndeajuns sau că vă pierdeți prea repede cumpătul... Poate că pur și simplu ați obosit – și fizic, și sufletește. Cartea de față explică pe îndelete cum se ajunge la "burnoutul parental", dar mai ales în ce fel poate fi prevenit sau depășit. Testele de autoevaluare, poveștile de viață și sfaturile practice vă vor ajuta să vă revigorați viața de familie, dar mai ales să vă regăsiți bucuria de a fi părinte.
Detalii produs
Despre Isabelle Roskam
Isabelle Roskam
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Isabelle Roskam inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Isabelle Roskam se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Isabelle Roskam. Fiecare carte scrisa de Isabelle Roskam este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Isabelle Roskam in categoria Isabelle Roskam astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Moiramikolajczak
Moiramikolajczak
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Moiramikolajczak inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Moiramikolajczak se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Moiramikolajczak. Fiecare carte scrisa de Moiramikolajczak este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Moiramikolajczak in categoria Moiramikolajczak astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 45 Lei

36 Lei