Maria Zaharia

Caiet de vacanta. Matematica - Clasa 5

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Caiet de vacanta. Matematica - Clasa 5

Format
200x260
Număr pagini
176
Editura
Paralela 45
Autor
Maria Zaharia
Anul publicării
2023
ISBN
9789734738366

Rezumat Caiet de vacanta. Matematica - Clasa 5 - Maria Zaharia

Matematica. Caiet de vacanta. Suport teoretic, exercitii si probleme aplicative. Clasa a V-a


Avizat M.E.C. conform O.M. nr. 5318/21.11.2019


Lucrarea de fata nu este o culegere de probleme obisnuita. Ea se diferentiaza prin metodologia inovativa propusa pentru invatarea matematicii:

• continuturile teoretice obligatorii prevazute in programa scolara sunt minimale, dar sunt suficiente pentru a asigura formarea competentelor prevazute de programa;

• activitatile de invatare (exercitiile si problemele) propuse sunt si ele minimale si alese cu multa grija, unele cu continut inter- si transdisciplinar, cu parcurgere usoara, stimulativa si provocatoare.


In felul acesta, elevul este invatat: sa invete singur matematica, sa gandeasca, sa coreleze diverse continuturi ale invatarii, inclusiv inter- si transdisciplinare, sa identifice date, marimi si relatii matematice in contexte variate, sa utilizeze concepte si algoritmi specifici matematicii, sa modeleze matematic situatii date prin integrarea achizitiilor din diferite domenii. Miza lucrarii este ca dupa parcurgerea acesteia, matematica devine pentru elev un fundament solid pentru argumentare si rationament logic, gandire critica, analizare si interpretare, care sunt conditii necesare unei cariere profesionale remarcabile.

 

Culegerea poate fi folosita cu succes si de catre profesor in activitatea de proiectare, organizare si desfasurare a lectiilor matematice de o inalta calitate.

 

Parintii responsabili, care investesc in cresterea, educarea si formarea copiilor, au la indemana, gratie testelor de evaluare propuse in aceasta culegere, un instrument rapid si usor de folosit, prin care pot evalua singuri modul in care copilul lor depune eforturi pentru formarea si dezvoltarea competentelor matematice.

Detalii produs
Despre Maria Zaharia
Maria Zaharia
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Maria Zaharia inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Maria Zaharia se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Maria Zaharia. Fiecare carte scrisa de Maria Zaharia este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Maria Zaharia in categoria Maria Zaharia astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-6.9%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei 7.91 Lei

29.5 Lei