Fratii GrimmFRIEDRICH HEBBELWilhelm Hauff

Basme bilingve germane Vol.3

Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Basme bilingve germane Vol.3

Format
20X26
Număr pagini
104
Editura
Paralela 45
Autor
Fratii Grimm,
FRIEDRICH HEBBEL,
Wilhelm Hauff
ISBN
9789734714131

Rezumat Basme bilingve germane Vol.3 - Fratii Grimm, FRIEDRICH HEBBEL, Wilhelm Hauff

Cea mai mare colecţie de literatura bilingvă utilă copiilor (şi nu numai) care vor să înveţe o limbă străină prin lectura unor poveşti, basme şi povestiri celebre. O colecţie frumos ilustrată şi accesibilă – un companion de nepreţuit la şcoală pentru lecturile suplimentare, în timpul liber şi în vacanţele şcolare. Cu această colecţie începe adevărata cultură a copiilor, de care nu se vor despărţi toată viaţa!

Detalii produs
Despre Fratii Grimm
Fratii Grimm
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Fratii Grimm inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Fratii Grimm se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Fratii Grimm. Fiecare carte scrisa de Fratii Grimm este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Fratii Grimm in categoria Fratii Grimm astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre FRIEDRICH HEBBEL
FRIEDRICH HEBBEL
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre FRIEDRICH HEBBEL inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. FRIEDRICH HEBBEL se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale FRIEDRICH HEBBEL. Fiecare carte scrisa de FRIEDRICH HEBBEL este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre FRIEDRICH HEBBEL in categoria FRIEDRICH HEBBEL astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Wilhelm Hauff
Wilhelm Hauff
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Wilhelm Hauff inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Wilhelm Hauff se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Wilhelm Hauff. Fiecare carte scrisa de Wilhelm Hauff este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Wilhelm Hauff in categoria Wilhelm Hauff astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Ofertele zilei

ore,

min,

sec