Adrian PascuMihai Manea

Atlas scolar de istorie universala

PRP: 41.5 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
29.05 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Atlas scolar de istorie universala

Editura
Corint
Autor
Mihai Manea,
Adrian Pascu
ISBN
9786067934755

Rezumat Atlas scolar de istorie universala - Adrian Pascu, Mihai Manea

Realizat cu mare grija pentru buna selectare a hartilor componente, potrivit programei aprobate de Ministerul Educatiei si Cercetarii privind studiul istoriei in invatamantul obligatoriu, Atlasul scolar de istorie universala reprezinta un auxiliar practic si extrem de valoros atat pentru elevi, cat si pentru cadrele didactice implicate in predarea acestei discipline.

Veti regasi in paginile acestui atlas marile civilizatii ale omenirii, cresterea si decaderea imperiilor, marile miscari demografice, de la migratia popoarelor la colonizarea Lumii Noi, impactul ideilor revolutionare asupra hartii politice, conflictele armate majore si efectele lor de lunga durata.

Folosindu-l, veti face ca istoria sa prinda viata si sa se explice pe sine insasi, vorbind despre ceea ce a fost, este sau poate fi in viitor.

Detalii produs
Despre Adrian Pascu
Adrian Pascu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Adrian Pascu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Adrian Pascu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Adrian Pascu. Fiecare carte scrisa de Adrian Pascu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Adrian Pascu in categoria Adrian Pascu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Atlas scolar de istorie universala
Despre Mihai Manea
Mihai Manea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mihai Manea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mihai Manea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mihai Manea. Fiecare carte scrisa de Mihai Manea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mihai Manea in categoria Mihai Manea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-30%
Curiozitati ale istoriei

Curiozitati ale istoriei

PRP: 38 Lei 26.6 Lei
-30%
Atlas scolar de istorie universala

Atlas scolar de istorie universala

PRP: 41.5 Lei 29.05 Lei

Alte carti din categoriile: Manuale si auxiliare scolare, Auxiliare scolare

-22%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei 6.63 Lei
PRP: 41.5 Lei

29.05 Lei