Constantin Portelli

Apocalipsa. Semnificatia moderna

PRP: 19 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
17.1 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Apocalipsa. Semnificatia moderna

Format
130x200
Număr pagini
68
Editura
Neverland
Autor
Constantin Portelli
Anul publicării
2018
ISBN
9786068390642

Rezumat Apocalipsa. Semnificatia moderna - Constantin Portelli

In lumina cunoasterii moderne, Apocalipsa nu mai apare ca un ''Sfarsit al Lumii”, ci o descriere logica a unor etape ale creatiei divine, ce vor urma. Oamenii actuali nu reprezinta obiectivul final al creatiei, ci doar o etapa necesara. Ei au fost creati sa realizeze progresul cunoasterii si civilizatia planetara contemporana, insa nu sunt apti sa mearga mai departe. Ei trebuie sa fie inlocuiti de "oameni noi” superiori. ''Oamenii noi” vor aparea prin intruparea sufletelor umane evoluate in embrionii selectionati ai oamenilor actuali si printr-o noua interventie a Creatorului. Ni se ofera sansa de a reveni la viata in chip de ''oameni noi”, prin sufletele noastre, daca adoptam un comportament adecvat proiectului divin.


Fragment din carte:


"Analizand Apocalipsa in lumina cunoasterii moderne, descoperim ca este parte din logica creatiei divine. Lucrarea lui Dumnezeu nu putea sa se incheie cu geneza oamenilor de tip Adamic, pentru ca oamenii sunt fiinte imperfecte. Majoritatea oamenilor prezinta slabiciuni morale innascute, care ii fac sa fie inapti pentru a realiza lumea finala ideala, prevazuta de pro-iectul divin. Oamenii au fost creati de Dumnezeu pentru o anumita etapa a lucrarii divine. Ei au avut misiunea de a realiza, pe parcursul istoriei, o civilizatie si cultura cu valori universale. Ei au parcurs "scoala binelui si raului", care era necesara misiunii si progresului lor. Ne apropiem de incheierea ciclului istoriei, cand oamenii de tip Adamic se pregatesc sa intampine marea tranzitie, spre geneza "oamenilor noi".


Lumea actuala trece printr-o criza profunda, confruntandu-se cu niste probleme asemanatoare celor care au precedat caderea Imperiului Roman. De data asta, criza nu mai cuprinde doar o zona, ci are dimensiuni globale. Ea nu va mai marca doar trecerea de la o etapa a istoriei la alta, ci tranzitia Apocaliptica spre "Oameni noi". Oamenii actuali, de tip Adamic, au descoperit bombele atomice si multiple mijloace de distrugere in masa, care pun in pericol existenta omenirii si a planetei. Pe de alta parte, marile puteri ale lumii sunt in competitie pentru dominarea planetei. S-a creat o cursa pe care liderii politici nu sunt capabili sa o evite, sau sa o rezolve pasnic. In perspectiva se contureaza un al treilea razboi mondial, cu bombe atomice si consecinte Apocaliptice. In plus, echilibrul planetar este subminat de o serie de procese incontrolabile, care conduc spre o explozie finala. Mentionez in acest sens: cresterea populatiei umane la nivel planetar, poluarea solului, apelor si atmosferei, defrisarea padurilor si zonelor verzi, schimbarea climei, extinderea desertului etc. Omenirea este manata de nevoi si dorinti materiale, care o poarta spre distrugerea echilibrului planetar, ce sustine viata. Noi chemam involuntar Apocalipsa asupra noastra si o facem inevitabila.


Criza planetara actuala sugereaza necesitatea unei noi interventii a Creatorului, pentru intrarea intr-o noua etapa. Apocalipsa ne arata ca lucrarea divina nu se incheie cu geneza si evolutia omenirii, ci va merge mai departe. Oamenii actuali de tip Adamic vor fi inlocuiti in timpul tranzitiei Apocaliptice cu "oameni noi", superiori oamenilor Adamici. Ei vor elabora o lume noua ideala, promisa de Creator de-a lungul istoriei. Apocalipsa dezvaluie rolul limitat al omenirii in creatia divina si trecerea noua etapa."

prm50

Fragment din carte

Detalii produs
Despre Constantin Portelli
Constantin Portelli
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Constantin Portelli inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Constantin Portelli se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Constantin Portelli. Fiecare carte scrisa de Constantin Portelli este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Constantin Portelli in categoria Constantin Portelli astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Ofertele zilei

ore,

min,

sec
PRP: 19 Lei

17.1 Lei