Claude DelafosseDonald GrantGallimard Jeunesse

Animale disparute - Lanterna magica

PRP: 32 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
15.68 Lei
Descoperă animale care trăiau pe Pământ cu milioane de ani în urmă, dar care acum au dispărut
Descoperă animale care trăiau pe Pământ cu milioane de ani în urmă, dar care acum au dispărut
Produs indisponibil

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Animale disparute - Lanterna magica

Editura
DPH
Autor
Donald Grant,
Gallimard Jeunesse,
Claude Delafosse
ISBN
5948489351945

Rezumat Animale disparute - Lanterna magica - Claude Delafosse, Donald Grant, Gallimard Jeunesse

Descoperă animale care trăiau pe Pământ cu milioane de ani în urmă, dar care acum au dispărut. Cu ajutorul lanternei magice, vei descoperi, încetul cu încetul, o mulțime de detalii ascunse în paginile cărții.

Caută și decupează lanterna magică. Cu ajutorul ei vei putea lumina imaginile ascunse în paginile întunecate.

Pentru toți cei pasionați de cunoaștere.

Detalii produs
Despre Claude Delafosse
Claude Delafosse
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Claude Delafosse inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Claude Delafosse se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Claude Delafosse. Fiecare carte scrisa de Claude Delafosse este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Claude Delafosse in categoria Claude Delafosse astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Donald Grant
Donald Grant
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Donald Grant inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Donald Grant se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Donald Grant. Fiecare carte scrisa de Donald Grant este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Donald Grant in categoria Donald Grant astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Gallimard Jeunesse
Gallimard Jeunesse
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gallimard Jeunesse inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gallimard Jeunesse se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gallimard Jeunesse. Fiecare carte scrisa de Gallimard Jeunesse este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gallimard Jeunesse in categoria Gallimard Jeunesse astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

PRP: 32 Lei

15.68 Lei