Balteș NicolaeRuxandra Maria Pavel

Analiza si diagnosticul echilibrului financiar. Studiu empiric: industria HoReCa

PRP: 47 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
41.3 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Analiza si diagnosticul echilibrului financiar. Studiu empiric: industria HoReCa

Format
130x200
Număr pagini
196
Editura
Pro Universitaria
Autor
Balteș Nicolae,
Ruxandra Maria Pavel
Anul publicării
2022
ISBN
9786062613921

Rezumat Analiza si diagnosticul echilibrului financiar. Studiu empiric: industria HoReCa - Balteș Nicolae, Ruxandra Maria Pavel

Mediul economic actual este caracterizat in permanența de un anumit grad de incertitudine, astfel incat cererea din partea utilizatorilor externi pentru informații privind echilibrul financiar și valoarea unei entitați economice cu scop lucrativ este in continua creștere. O situație financiara sanatoasa se caracterizeaza prin capacitatea managementului financiar al unei entitați economice de a menține un nivel corespunzator al lichiditații și solvabilitații, in scopul reducerii gradului de indatorare și implicit riscului de insolvabilitate. Acesta este considerentul pentru care una dintre preocuparile fundamentale ale managerului financiar este controlul asupra echilibrului financiar al societații. Pentru a aprecia starea de echilibru financiar a unei entitați, este necesar sa existe mai multe echilibre parțiale, precum: echilibrul intre fondul de rulment și necesarul de fond de rulment; echilibrul lichiditații; echilibrul solvabilitații; echilibrul raportului creanțe-datorii curente; echilibrul venituri-cheltuieli, etc. Lucrarea prezinta o analiza diagnostic a echilibrului financiar in scopul de a identifica punctele forte, punctele slabe, oportunitațile și riscurile cu care se confrunta entitațile economice romanești care activeaza in domeniul HoReCa.
Detalii produs
Despre Balteș Nicolae
Balteș Nicolae
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Balteș Nicolae inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Balteș Nicolae se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Balteș Nicolae. Fiecare carte scrisa de Balteș Nicolae este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Balteș Nicolae in categoria Balteș Nicolae astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ruxandra Maria Pavel
Ruxandra Maria Pavel
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ruxandra Maria Pavel inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ruxandra Maria Pavel se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ruxandra Maria Pavel. Fiecare carte scrisa de Ruxandra Maria Pavel este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ruxandra Maria Pavel in categoria Ruxandra Maria Pavel astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Afaceri si investitii, Economie

PRP: 47 Lei

41.3 Lei