Mark Batterson

Amprenta sufletului: Descopera-ti destinul divin

PRP: 42 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
35.5 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Amprenta sufletului: Descopera-ti destinul divin

Dimensiune
130x200
Număr pagini
352
Editura
Act si Politon
Autor
Mark Batterson
Anul publicării
2024
ISBN
9786303032078

Rezumat Amprenta sufletului: Descopera-ti destinul divin - Mark Batterson

Amprenta sufletului: Descoperă-ți destinul divin/ Soulprint: Discovering Your Divine Destiny de Mark Batterson este despre cunoaștere de sine și autodescoperire. Cartea aceasta îți vorbește despre minunata ta unicitate cu care ai fost hărăzit, ajutându-te să descoperi cine ești cu adevărat și cine nu ești și să identifici momentele definitorii din viața ta care îți dezvăluie destinul. Dar ceea ce este și mai interesant la această carte despre autocunoaștere, este faptul că ea Îl pune în centrul atenției pe Dumnezeu și nu sinele, așa cum te-ai fi așteptat probabil.


Așadar, te-ai întrebat vreodată: De ce scriu muzică compozitorii? De ce concurează atleții? De ce candidează la o funcție publică politicienii? De ce fondează afaceri antreprenorii? De ce practică medicina doctorii? De ce predau profesorii?


Cu siguranță, există multe răspunsuri la aceste întrebări, dar răspunsul corect este următorul: fac asta pentru a da expresie unui lucru care se află în adâncul sufletului lor. Acest lucru este amprenta sufletului. Pentru că noi, oamenii ne simțim împliniți și fericiți doar atunci când facem ceea ce am fost meniți să facem. Iar atunci când nu reușim asta, în mod cert ajungem să fim nefericiți.


„Poate te întrebi ce înseamnă, mai exact, o amprentă a sufletului? Gândește-te așa: amprenta degetului te identifică în mod unic și te deosebește de toți cei care au trăit vreodată, dar ea nu se întinde dincolo de piele. Însă tu ești posesorul unui lucru unic, care se întinde cât sufletul. Eu i-am spus amprenta sufletului. Nu este numai cine ești, în prezent. Este cine ești menit să devii, în viitor. Nu este numai ce văd ceilalți când se uită la tine. Este cine te-a hărăzit Dumnezeu să devii. La fel cum codul genetic îți programează anatomia fizică, amprenta sufletului îți programează adevărata identitate și adevăratul destin. Și, în timp ce tu îți trăiești viața mergând înainte, Dumnezeu lucrează invers. Cel Atotștiutor începe întotdeauna având în minte finalul.” – Mark Batterson, Amprenta sufletului


Așa cum Michelangelo a scos la iveală dintr-o banală bucată de marmură de cinci metri ceea ce credea el că fusese menită să fie – celebra lui statuie David - și tu ai luat naștere în imaginația lui Dumnezeu înainte de a fi fost conceput de părinții tăi. Ai luat formă în imaginația Atotputernicului, înainte de a te forma în pântecele mamei tale, fiindu-ți atribuite încă din acel moment un loc în spațiu și un moment în timp în care să te naști. Iar gândul acesta ar trebui să te umple cu un simț de neclintit al destinului.


Acest lucru ar trebui să te impulsioneze să realizezi că menirea ta pe această lume este să devii asemeni lui Iisus. Și să devii precum Hristos înseamnă să devii altfel decât oricine altcineva. Să te eliberezi de ceea ce nu ești pentru a deveni persoana care ești menit să fii.


În schimb, noi, nu facem nimic altceva pe parcursul vieții, decât să renunțăm la unicitatea noastră, pentru că vrem să ne integrăm. În loc să îndrăznim să fim diferiți, ne sacrificăm amprenta sufletului pe altarul conformității.


Mark Batterson este pastorul principal al National Community Church (National.CC) din Washington, DC. Mark are un doctorat în științele leadershipului bisericesc la Universitatea Regent și este autorul a 24 de cărți, multe dintre ele figurând în topul bestsellerelor New York Times. Cărțile lui Mark Batterson reprezintă un alt mod de a transmite mesajul Bibliei. Sfaturile lui practice din aceste cărți pot fi aplicate cu ușurință de oricine, astfel încât să își modifice viața și să îi dea traiectoria dorită.


De același autor, la Editura ap! (ACT și Politon) au mai apărut și titlurile „Mereu învingător/ Win the Day” – despre cum putem ajunge să trăim viața pe care ne-am dorit-o dintotdeauna, propunându-ne un obiectiv simplu în fiecare zi: să trăim timp de o zi așa cum ne-am dori – și „Fă-o timp de o zi!/ Do It for a Day” o excelentă carte despre arta și știința formării obiceiurilor.

Detalii produs
  • Amprenta sufletului: Descopera-ti destinul divin Amprenta sufletului: Descopera-ti destinul divin
  • Dimensiune 130x200
  • Număr pagini 352
  • Editura Act si Politon
  • Autor Mark Batterson
  • Anul publicării 2024
  • ISBN 9786303032078
  • Scor Bestseller
Despre Mark Batterson
Mark Batterson
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mark Batterson inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mark Batterson se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mark Batterson. Fiecare carte scrisa de Mark Batterson este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mark Batterson in categoria Mark Batterson astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Amprenta sufletului: Descoperă-ți destinul divin, Fa-o timp de o zi!, Mereu invingator
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-10.1%
Mereu invingator

Mereu invingator

PRP: 49 Lei 44.05 Lei
-10%
Fa-o timp de o zi!

Fa-o timp de o zi!

PRP: 49 Lei 44.1 Lei

Alte carti din categoriile: Dezvoltare personala

Nou
-20%
Dovezi ale vieții de apoi

Dovezi ale vieții de apoi

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-8.3%
Povestea ta are sens

Povestea ta are sens

PRP: 59.9 Lei 54.9 Lei
Nou
-18.4%
Sănătatea mușchilor

Sănătatea mușchilor

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-20%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-16.7%
BestSeller
-30.8%
Nou
-18.4%
Următorul val

Următorul val

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-18.4%
Ghid de fasting pentru femei

Ghid de fasting pentru femei

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-18.4%
Anatomia traumei

Anatomia traumei

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-10%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-25.5%
Tine-ti copiii aproape

Tine-ti copiii aproape

PRP: 75 Lei 55.9 Lei
Nou
-18.4%
Nu mai e ca la început?

Nu mai e ca la început?

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-23.8%
Oameni ultraprocesați

Oameni ultraprocesați

PRP: 55 Lei 41.9 Lei
BestSeller
-20%
Corpul cuantic

Corpul cuantic

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Scrisoare
BestSeller
-40.8%
Cartea familiei

Cartea familiei

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-10.9%
Harta parentingului modern

Harta parentingului modern

PRP: 55 Lei 49 Lei
BestSeller
-29.1%
Traume ascunse

Traume ascunse

PRP: 55 Lei 39 Lei
Nou
-20%
BestSeller
-22.3%
Îmi iau puterea înapoi

Îmi iau puterea înapoi

PRP: 44.9 Lei 34.9 Lei
PRP: 42 Lei

35.5 Lei