Constance Chlore

Alpha Beta Sarah

PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.25 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Alpha Beta Sarah

Format
130x200
Număr pagini
220
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Constance Chlore
Anul publicării
2021
ISBN
9786067977868

Rezumat Alpha Beta Sarah - Constance Chlore

Și iar fu noapte. Suflare de gheață în ceafă. Și urmele, trecerea animalelor sălbatice. Sarah își schimbă ascunzătoarea în fiecare seară. Nu trebuie să dormi cu gura deschisă: îți pot intra în gură sălbăticiuni și-ar fi un carnaj de dinți răi și nebuni! Ernst. E ceva să-i pronunți numele în singurătatea aceea. O să vină oare? O să îndrăznească și el să fugă de acasă? Frățiorul meu drag, frățior înaripat, vino, vino lângă mine pe dat’, frățior înaripat. (Constance Chlore) Un comentator francez sublinia că ceea ce diferențiază această carte de literatura clasică este „scriitura amețitoare ca un manej” a lui Constance Chlore. Ea nu imită viața, adăuga criticul, ci pune stăpânire pe ea, o acaparează pentru a face textul să pulseze. Alpha Bêta Sarah nu este în fond decât un țipăt (sonor, oh, cât de sonor!) în fața cruzimii omenești. Violenței persoanelor mature îi răspunde, în ecou, iubirea sub forme extreme a celor doi copii. Realitatea prăfoasă (nu întâmplător există o carieră de piatră în apropiere), tăioasă, dură este sublimată de poezia aproape cântată a lui Constance Chlore. Să ne lăsăm purtați de ea… (Traducătorii) CONSTANCE CHLORE s-a născut la Bruxelles și trăiește actualmente la Paris. A absolvit Universitatea Liberă din Bruxelles și a lucrat ca librar și corectoare de cuvinte încrucișate. A publicat: romane – À tâtons sans bâton/ Pe dibuite (Éditions Punctum, 2005), Nicolas jambes tordues/ Nicolas picioare strâmbe (Éditions La fosse aux ours, 1999); poezie – L’Alphabet plutôt que rien/ Mai bine un Alfabet decât nimic (Éditions Éoliennes, 2017), Atomium (Éditions Atelier de l’agneau, 2014 – Premiul de poezie francofonă „Yvan Goll”, 2014), L’air respirait comme un animal/ Aerul respira ca un animal (Éditions Unicité, 2021); volume colective – Anthologie de l’intime/ Antologia intimului (Éditions Unicité, 2019, coord.: Laurence Bouvet, Jean-Louis Guitard), Anthologie du rêve/ Antologia visului (Éditions Unicité, 2018, coord.: Laurence Bouvet); carte artistică – Une poète, un peintre/ O poetă, un pictor, picturi de Pierre Zanzucchi, poeme de Constance Chlore (Éditions Fabula, 2019). Publică regulat în reviste și colaborează cu artiști. Romanul Alpha, Bêta, Sarah este pus în scenă, sub forma unui spectacol-performance, în lectura autoarei, acompaniată de un dansator și doi muzicieni.
Detalii produs
Despre Constance Chlore
Constance Chlore
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Constance Chlore inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Constance Chlore se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Constance Chlore. Fiecare carte scrisa de Constance Chlore este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Constance Chlore in categoria Constance Chlore astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 35 Lei

33.25 Lei