Anca Dejica CartisDaniel DejicaMarcela Alina FarcasiuSimona Simon

A multilingual dictionary of translation and interpreting. English – German – Romanian

PRP: 59 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
51.92 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații A multilingual dictionary of translation and interpreting. English – German – Romanian

Număr pagini
267
Editura
Pro Universitaria
Autor
Anca Dejica Cartis,
Daniel Dejica,
Marcela Alina Farcasiu,
Simona Simon
Anul publicării
2023
ISBN
9786062617905

Rezumat A multilingual dictionary of translation and interpreting. English – German – Romanian - Anca Dejica Cartis, Simona Simon, Marcela Alina Farcasiu, Daniel Dejica

Dictionarul este o lucrare cuprinzatoare, in trei limbi, avand ca obiectiv principal domeniul traducerii si interpretarii, dar abordand si domenii conexe, si anume lingvistica, comunicare, educatie, traduceri si management. Nucleul dictionarului este format din peste 3.000 de termeni si expresii, selectate pe criterii de frecventa si utilizare. Dictionarul cuprinde si trei anexe trilingve, care pun in lumina, tipurile de documente oficiale care sunt de obicei legalizate-traduse, asociatiile si institutiile nationale si internationale din domeniul traducerii si interpretarii si, nu in ultimul rand, standardele nationale si internationale in acest domeniu. UN DICTIONAR MULTILINGV DE TRADUCERE SI INTERPRETARE: ENGLEZA — GERMANA — ROMANA se incheie cu trei indici ai principalelor cuvinte cheie in engleza, germana si romana.
Detalii produs
Despre Anca Dejica Cartis
Anca Dejica Cartis
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Anca Dejica Cartis inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Anca Dejica Cartis se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Anca Dejica Cartis. Fiecare carte scrisa de Anca Dejica Cartis este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Anca Dejica Cartis in categoria Anca Dejica Cartis astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
A multilingual dictionary of translation and interpreting. English – German – Romanian
Despre Simona Simon
Simona Simon
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Simona Simon inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Simona Simon se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Simona Simon. Fiecare carte scrisa de Simona Simon este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Simona Simon in categoria Simona Simon astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
A multilingual dictionary of translation and interpreting. English – German – Romanian
Despre Marcela Alina Farcasiu
Marcela Alina Farcasiu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Marcela Alina Farcasiu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Marcela Alina Farcasiu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Marcela Alina Farcasiu. Fiecare carte scrisa de Marcela Alina Farcasiu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Marcela Alina Farcasiu in categoria Marcela Alina Farcasiu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
A multilingual dictionary of translation and interpreting. English – German – Romanian
Despre Daniel Dejica
Daniel Dejica
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Daniel Dejica inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Daniel Dejica se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Daniel Dejica. Fiecare carte scrisa de Daniel Dejica este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Daniel Dejica in categoria Daniel Dejica astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
A multilingual dictionary of translation and interpreting. English – German – Romanian
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 59 Lei

51.92 Lei