Dobrișan Nicolae

Limba araba contemporana. Vol.II Editia a III-a

PRP: 84 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
73.92 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Limba araba contemporana. Vol.II Editia a III-a

Număr pagini
380
Editura
Pro Universitaria
Autor
Dobrișan Nicolae
Anul publicării
2023
ISBN
9786062617912

Rezumat Limba araba contemporana. Vol.II Editia a III-a - Dobrișan Nicolae

In lucrarea LIMBA ARABA CONTEMPORANA (volumul I) sunt abordate, in mod exhaustiv, toate chestiunile de fonetica si fonologie, dar mai ales, problemele de morfologie (verb, nume, particula), cu frecvente trimiteri la faptele de sintaxa si uneori de dialectologie, ceea ce ii confera in buna masura calitatile unui tratat foarte cuprinzator. Ea este destinata studentilor din toti anii de studii de la toate universitatile din Romania in care se studiaza limba araba, masteranzilor, doctoranzilor, precum si tuturor acelora care sunt interesati de invatarea sau aprofundarea limbii arabe. Autorul le este foarte indatorat doamnei conf. univ. dr. Gabriela Lupchian, decan al Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii Crestine „Dimitrie Cantemir” si doamnei conf. univ. dr. Maria Mihalciuc, prodecan al acestei facultati, care i-au oferit sugestii, au incurajat si au sprijinit aparitia acestei lucrari. Nu in ultimul rand, autorul aduce sincere multumiri asistentei universitare Roxana Mares de la Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” si asistentei universitare Teodora Kabbara de la Universitatea „Spiru Haret”, care au procesat aceasta lucrare si s-au ocupat de tehnoredactarea ei.
Detalii produs
Despre Dobrișan Nicolae
Dobrișan Nicolae
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dobrișan Nicolae inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dobrișan Nicolae se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dobrișan Nicolae. Fiecare carte scrisa de Dobrișan Nicolae este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dobrișan Nicolae in categoria Dobrișan Nicolae astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Limba araba contemporana. Vol.II Editia a III-a
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-5%
Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

8.5 Lei
-10.1%
-28.1%

Cumparate impreuna cu Limba araba contemporana. Vol.II Editia a III-a

-10.3%
PRP: 84 Lei

73.92 Lei