Emil Ludwig

3 titani. Rembrandt, Beethoven, Michelangelo

PRP: 20 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
16 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații 3 titani. Rembrandt, Beethoven, Michelangelo

Format
130x200
Număr pagini
320
Editura
Paul Editions
Autor
Emil Ludwig
Anul publicării
2022
ISBN
9786068963921

Rezumat 3 titani. Rembrandt, Beethoven, Michelangelo - Emil Ludwig

Nicolae Iorga a fost personalitatea cea mai reprezentativa si sintetica a neamului romanesc, intrunind in sine, in acelasi manunchi spiritual, insusirile celor mai insemnati oameni ai istoriei romanesti, eruditia lui Cantemir, zelul neobosit al lui Sincai, patrunderea sociala si politica a lui Kogalniceanu, entuziasmul lui Balcescu si genialitatea universala a lui Hasdeu. Iorga a fost mai mult decat un istoric, un om politic, un poet, el a fost un cugetator etic si un sfatuitor al vremii sale. Cercetator al furtunosului nostru trecut, rascolitor de documente ingalbenite, scuturator de praf de pe vremuri uitate, patrunzator profund in tainele istoriei romanilor, N. Iorga a descoperit esenta etnica a natiei, cu scaderile si adancimile ei, aratand locul pe care-l ocupam in istoria neamurilor acestui pamant, predicand nadejdea neclintita in biruinta definitiva a drepturilor noastre si aspiratia la o viata nationala demna si originala. Din pragul istoriei apar si soptesc cu indepartate si profetice glasuri umbrele acelor figuri, care au facut istoria tarii: ale marilor voievozi, ale mitropolitilor, ale carturarilor generosi, ale domnitelor triste si cucernice, ale ostasilor viteji, ale boierilor cuminti si patrioti, ale taranilor smeriti si martiri ai orgoliului. - Dimitrie Gusti - Revista Fundatiilor Regale 1944
Detalii produs
Despre Emil Ludwig
Emil Ludwig
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Emil Ludwig inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Emil Ludwig se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Emil Ludwig. Fiecare carte scrisa de Emil Ludwig este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Emil Ludwig in categoria Emil Ludwig astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Franklin Delano Roosevelt

Franklin Delano Roosevelt

PRP: 15 Lei

12 Lei

PRP: 20 Lei

16 Lei