Anida Lasto

Pachet Anida Lasto

PRP: 58 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Dialoguri cu Sufletul

Format
130x200
Număr pagini
128
Editura
Bookzone
Autor
Anida Lasto
Anul publicării
2018
ISBN
9786069437117
Limba
Română

Rezumat Pachet Anida Lasto - Anida LastoZUZU„Nu am mai discutat pe parcursul acelei zile. Nici seara. Îmi așterneam sufletul pe foi albe și-mi plimbam gândurile pe străzi pustii. M-am oprit lângă un felinar ce-și legăna lumina-n vânt. Am oftat. Și am încercat să-mi golesc mintea de idei. Au curs minute și stropi din nori grei. Poate momentul acesta nu e despre noi. Tăcerea își are rostul ei și o duritate greu de acceptat. Când prioritățile diferă, legăturile se schimbă, sentimentele se șterg, iar ziua de mâine își schimbă direcția, împărțind momente în bucăți ce aparent nu mai au legătură între ele. Se anunță o noapte rece și un pustiu greu de străbătut. Ne oprim din drum atunci când obosim, la fel cum uneori ne oprim din căutări chiar dacă în jur e doar întuneric. Construim tristeți din absențe și ne îndepărtăm elegant. Să nu ne împiedicăm cumva, în drumul nostru spre ieșire.”
Dialoguri cu Sufletul"Dialoguri cu Sufletul" al Anidei Lasto posedă acele caractere viguroase care îndeamnă respirația la respirație. Încercările de autolegitimare prin invocarea tradiționalului "Te iubesc", nu mai posedă prima valoare a rostitului din suflet. În volumul ei, Anida decongestionează puritatea și așează cu delicatețe silabele unui viitor limbaj al iubirii contemplative.


Daniel Dăian„Am nevoie de tine pentru a călca în picioare supraviețuirea pe scara trăirilor în iubire. Iubirea, moartea timpului sunt măsurile fără de măsură pe care în preajma existenței tale încetez în a încerca să le măsor. Căci fac parte din suflet, iar sufletului nu-i putem da o definiție justă. Infinitului îi atribuim zadarnic propriile limite. Dacă timpul divin este o clipire, omul e doar o lacrimă de-a lui Dumnezeu. Și, totuși trăiesc într-o singură secundă.”

Detalii produse
Despre Anida Lasto
Anida Lasto
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Anida Lasto inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Anida Lasto se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Anida Lasto. Fiecare carte scrisa de Anida Lasto este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Anida Lasto in categoria Anida Lasto astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

4.5

2 recenzii

5 stele

1

4 stele

1

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


M

Monica Delia

Un Zuzu şi o Zuzi se iubesc pe internet. Se văd prieteneşte în timp ce fiecare are o altă relaţie..dar îşi continuă povestea de dragoste online, prin skype şi telefon. Se lasă cu patimi, inimi frânte şi o evoluţie a personajelor. Zuzu sunt eu, tu, ea, el şi nu e vorba de lapte...dar totuşi, lapte beau personajele principale, lapte de inimă, trup şi carne. O lectură ca un vin balsamic...Go for Anida's Zuzu !!!!

Recenzie pentru cartea Zuzu
C

Cărţi şi Praf de Stele

Un roman captivant, sfâşietor, dulce amar şi provocator al cărui poveste îţi oferă posibilitatea de a te transpune cu uşurinţă în ea, identificându-te cu personajul principal la un nivel intim. O poveste sub forma unui dialog ce te incită să porţi şi tu unul cu fiinţa ta în timpul lecturii. Ce îţi arată viaţa în totalitatea ei dulce amară. O carte ce merită citită în linişte, purtând un dialog cu sinele tău şi dându-ţi voie să înţelegi povestea Ellei.

Recenzie pentru cartea Dialoguri cu Sufletul
Strainul de langa mine

Strainul de langa mine

PRP: 38 Lei

24.7 Lei

Malakai - Un altfel de final

Malakai - Un altfel de final

PRP: 69 Lei

29 Lei

Pachet Fluturi 1+2+3

Pachet Fluturi 1+2+3

PRP: 88 Lei

55.9 Lei

Insomnii

Insomnii

PRP: 45 Lei

28.9 Lei

O iubire de Craciun

O iubire de Craciun

PRP: 39 Lei

16.9 Lei

Oaia neagra din multime

Oaia neagra din multime

PRP: 49 Lei

29 Lei

Vorbeste cu mine

Vorbeste cu mine

PRP: 49 Lei

15.9 Lei

Ingerii razboiului au vorbit

Ingerii razboiului au vorbit

PRP: 39 Lei

6.9 Lei

O viata si inca o zi - Vol. 2

O viata si inca o zi - Vol. 2

PRP: 39 Lei

9.9 Lei

Dor și Amor

Dor și Amor

PRP: 39 Lei

29.9 Lei

AME Vol. 3

AME Vol. 3

PRP: 49 Lei

19.9 Lei

Zaida

Zaida

PRP: 49 Lei

19.9 Lei

PRP: 58 Lei

33 Lei