Daniel J. Siegel

Daniel J. Siegel

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Daniel J. Siegel , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Inteligenta parentala . Daniel J. Siegel se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Daniel J. Siegel este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Daniel J. Siegel de pe BOOKZONE este Inteligenta parentala.

Poti gasi toate cartile scrie de Daniel J. Siegel pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Daniel J. Siegel depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Inteligenta parentala? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Daniel J. Siegel: Mintea. O calatorie spre centrul fiintei umane Constient Cum se schimba oamenii .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.

Carti scrise de Daniel J. Siegel

-15%
Inteligenta parentala

Inteligenta parentala

PRP: 45 Lei 38.25 Lei
-10.1%
Constient

Constient

PRP: 53 Lei 47.65 Lei
-6.8%
Cum se schimba oamenii

Cum se schimba oamenii

PRP: 53 Lei 49.4 Lei
-10.1%
Valtoarea mintii

Valtoarea mintii

PRP: 41 Lei 36.85 Lei
-10.2%
Parentaj sensibil si inteligent

Parentaj sensibil si inteligent

PRP: 42.5 Lei 38.17 Lei
-10%
Neurostiinta fericirii

Neurostiinta fericirii

PRP: 58 Lei 52.2 Lei
-22%
-10%
-22.1%
Intraconectati

Intraconectati

PRP: 58 Lei 45.2 Lei