Mihaela Gheorghiu

Viul de dincolo de materie. Revelatii cuantice in Fiziopatologie

PRP: 100 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
92 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Viul de dincolo de materie. Revelatii cuantice in Fiziopatologie

Format
170x240
Număr pagini
364
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Mihaela Gheorghiu
Anul publicării
2021
ISBN
9786067977066

Rezumat Viul de dincolo de materie. Revelatii cuantice in Fiziopatologie - Mihaela Gheorghiu

Mihaela Gheorghiu publica o carte de avangarda, nescrisa inca in literatura noastra stiintifica. O lucrare originala, rod al unor preocupari care au solicitat un mare travaliu si o informare ampla, extinsa inter- si transdisciplinar. Corelatiile structurale si functionale dintre om si Univers, inscrierea lor in contextul etic al traditiilor noastre spirituale confera, de asemenea, un apreciabil merit acestei lucrari. Cartea Mihaelei Gheorghiu se inscrie sub zodia fizicii cuantice care, cu sau fara voia noastra, ne trimite prin forta experimentului stiintific la acceptarea unei noi cosmologii, la o noua intelegere a conceptelor de transcendenta si spiritualitate. (Dumitru Constantin-Dulcan) Rezultatele miilor de cercetari, dintre care unele au cel putin patruzeci de ani, confirma existenta unui mod subtil de manifestare, prin unde si campuri, a biomoleculelor, celulelor si tesuturilor. De cel putin 40-50 de ani, este demonstrata, caracterizata si cuantificata emisia de lumina biologica, de biofotoni, adica de camp electromagnetic, din toate structurile vii. Cu cat dificultatea metabolica a unui tesut este mai mare, cu atat emisia de biofotoni este mai intensa. Care este semnificatia acestui fenomen? Studentul in Medicina si Medicul sunt educati foarte vag sau deloc in aceasta directie. Este clar ca prezentarea mecanismelor de functionare a Viului nu se mai poate opri doar la codurile de semnalizare biochimica, la molecule si gene. In spatele lor opereaza coduri de frecvente, lungimi de unda, manifestari ondulatorii, care fac ca structurile noastre sa intre in coerenta. Tot de aici incepe Boala. Aceasta lucrare isi propune sa extinda granita de intelegere a Viului normal si patologic dincolo de materie. Pentru aceasta, am ales sa prezint Plamanul, Inima, Ficatul si Rinichiul intr-un joc informational care gliseaza permanent intre particula si unda, intre Fiziologie si Fiziopatologie, intre Anatomie functionala si Biologie moleculara, intre Fizica clasica si Fizica cuantica. De zeci de ani, intelegerea fenomenelor biologice, fie ele normale sau patologice, se opreste la frontiera la care se termina explicatia biochimica, moleculara sau genica. Mii de experimente argumenteaza ca Viul inseamna mult mai mult, inseamna si unde, campuri, interferenta, coerenta sau pierderea coerentei, comportament cuantic valabil de la particule subatomice pana la nivel molecular si chiar celular. Toate aceste experimente dovedesc fara drept de apel ca lumea materiala este dublata de o lume a vibratiilor si campurilor, cele doua neavandu-si sensul una fara cealalta, in aceasta dimensiune a existentei Universului. (Mihaela Gheorghiu)
Detalii produs
Despre Mihaela Gheorghiu
Mihaela Gheorghiu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mihaela Gheorghiu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mihaela Gheorghiu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mihaela Gheorghiu. Fiecare carte scrisa de Mihaela Gheorghiu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mihaela Gheorghiu in categoria Mihaela Gheorghiu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Viul de dincolo de materie. Revelatii cuantice in Fiziopatologie
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Alte carti din categoriile: Spiritualitate si ezoterism, Ezoterism

-18.7%
Metoda Ikigai

Metoda Ikigai

PRP: 35 Lei 28.45 Lei
-15.3%
Un val, un ocean

Un val, un ocean

PRP: 75 Lei 63.5 Lei
-10%
-8%
Cele noua trepte

Cele noua trepte

PRP: 50 Lei 46 Lei
-13.7%
Fericirea care dureaza

Fericirea care dureaza

PRP: 30 Lei 25.9 Lei
-22.1%
Geometria sacră

Geometria sacră

PRP: 48 Lei 37.4 Lei
-22.2%
Ridica-ti vibratia

Ridica-ti vibratia

PRP: 46 Lei 35.8 Lei
-22%
Matei, vorbeste-mi despre Rai

Matei, vorbeste-mi despre Rai

PRP: 30 Lei 23.4 Lei
-22.1%
Medicina sacra

Medicina sacra

PRP: 62 Lei 48.3 Lei
-20.2%
Acasă cu Dumnezeu

Acasă cu Dumnezeu

PRP: 33 Lei 26.35 Lei
-5%
Terapia tatălui

Terapia tatălui

PRP: 37 Lei 35.15 Lei
-10.1%
Cartea spiritelor

Cartea spiritelor

PRP: 49.5 Lei 44.52 Lei
-22%
Afirmatii pentru stima de sine

Afirmatii pentru stima de sine

PRP: 44 Lei 34.32 Lei
-10.1%
-5%
-0.2%
-5%
Floarea vietii VoI. 1

Floarea vietii VoI. 1

PRP: 91 Lei 86.45 Lei

Cumparate impreuna cu Viul de dincolo de materie. Revelatii cuantice in Fiziopatologie

Nou
-20%
Corpul cuantic

Corpul cuantic

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
PRP: 100 Lei

92 Lei