Anne GIVAUDANDaniel MEUROIS

Cele noua trepte. O privire spirituala asupra genezei fiintei umane

PRP: 40 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
38 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cele noua trepte. O privire spirituala asupra genezei fiintei umane

Format
130x200
Număr pagini
254
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Anne GIVAUDAN,
Daniel MEUROIS
Anul publicării
2018
ISBN
9786067970937

Rezumat Cele noua trepte. O privire spirituala asupra genezei fiintei umane - Anne GIVAUDAN, Daniel MEUROIS

Cititorul va avea în mână o carte care îl va plimba printr-un univers miraculos al întrupării, al genezei unui om, la care concură Cerul şi Pământul cu energiile lor şi mai ales cu fantasticele lor lumini înscrise într-o fascinantă policromie. Va vedea cum mama este în centrul preocupărilor întregului Univers, căreia îi încredinţează în dar miraculoasa povară a zămislirii fiinţei omeneşti. Va vedea cum abdomenul mamei este încontinuu străfulgerat de lumini trimise din tăriile Cerului şi incandescenţa Pământului, va descoperi cât de necesar este dialogul cu fiinţa aflată pe cale renăscândă, cât de importante sunt sentimentele de iubire ale ambilor părinţi pentru sănătatea şi viitorul noului venit. (Dumitru Constantin-Dulcan)
Detalii produs
Despre Anne GIVAUDAN
Anne GIVAUDAN
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Anne GIVAUDAN inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Anne GIVAUDAN se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Anne GIVAUDAN. Fiecare carte scrisa de Anne GIVAUDAN este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Anne GIVAUDAN in categoria Anne GIVAUDAN astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Daniel MEUROIS
Daniel MEUROIS
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Daniel MEUROIS inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Daniel MEUROIS se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Daniel MEUROIS. Fiecare carte scrisa de Daniel MEUROIS este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Daniel MEUROIS in categoria Daniel MEUROIS astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 40 Lei

38 Lei