Alina-Emilia Ciortea

Uzufructul. Modalitate de exprimare a drepturilor succesorale ale sotului supravietuitor

PRP: 99 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
94 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Uzufructul. Modalitate de exprimare a drepturilor succesorale ale sotului supravietuitor

Format
130x200
Număr pagini
460
Editura
Universul Juridic
Autor
Alina-Emilia Ciortea
Anul publicării
2022
ISBN
9786063909719

Rezumat Uzufructul. Modalitate de exprimare a drepturilor succesorale ale sotului supravietuitor - Alina-Emilia Ciortea

Autoarea este avocat in Baroul Cluj și cadru didactic asociat la Universitatea Babeș-Bolyai. Ulterior finalizarii studiilor de licența la Facultatea de Drept a Universitații Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, a urmat un program de masterat (LL.M) in drept comparat la Louisiana State University, Statele Unite ale Americii, pe parcursul caruia s-a remarcat prin numeroase distincții. In 2020 a absolvit studiile doctorale ale Facultații de Drept din cadrul Universitații Babeș-Bolyai – Cluj-Napoca, obținand distincția summa cum laudae pentru teza intitulata Uzufructul – modalitate de exprimare a drepturilor succesorale ale soțului supraviețuitor. De asemenea, a participat la cursuri de formare organizate de Universitatea Panthéon-Assas din Paris, in domeniul dreptului continental. Formarea profesionala este dublata de o preocupare pentru cercetare, concretizata intr-o serie de publicații aparute in reviste de specialitate naționale și internaționale, in participari la conferințe internaționale, precum și in activitatea didactica prestata in calitate de cadru didactic asociat.
Detalii produs
Despre Alina-Emilia Ciortea
Alina-Emilia Ciortea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alina-Emilia Ciortea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alina-Emilia Ciortea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alina-Emilia Ciortea. Fiecare carte scrisa de Alina-Emilia Ciortea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alina-Emilia Ciortea in categoria Alina-Emilia Ciortea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 99 Lei

94 Lei