Mircea Gelu Buta

Urme ale unor oameni de seama

PRP: 50 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
47.5 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Urme ale unor oameni de seama

Format
160x230
Număr pagini
304
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Mircea Gelu Buta
Anul publicării
2021
ISBN
9786067975987

Rezumat Urme ale unor oameni de seama - Mircea Gelu Buta

"Mircea Gelu Buta știe să ne arate, neostentativ și fără orgolii locale obsedante, că Bistrița a fost plină de har prin pașii „oamenilor cari au fost” (cum ar fi zis Iorga), prin oamenii mari ai locului, dar și prin cei de aiurea care s-au apropiat de binecuvântatul loc, de ținuturile vecine ale Năsăudului, de văile dintre dealurile domoale sau de depresiunile de la poalele Carpaților Răsăriteni, presărate cu sate rânduite după regulile grănicerești de odinioară." - Ioan-Aurel Pop "Am încercat să reînvii locuri și oameni, scoțându-i din uitare, cu dorința ca generațiile tinere ale vremii, dar și cele care vor urma, să deprindă valoarea amintirilor colective, care dau unui popor puterea să înfrunte viitorul." - Mircea Gelu Buta Cuvânt de preţuire de Ioan-Aurel Pop. Fotografie coperta I: George Coșbuc, Elena (Lencica) Vaida-Voevod, av. Dumitru Ciuta, Alexandru Vaida-Voevod, Ion Luca Caragiale, terasa Hotelului „Loib”, Karlsbad – iunie 1911.
Detalii produs
Despre Mircea Gelu Buta
Mircea Gelu Buta
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mircea Gelu Buta inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mircea Gelu Buta se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mircea Gelu Buta. Fiecare carte scrisa de Mircea Gelu Buta este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mircea Gelu Buta in categoria Mircea Gelu Buta astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Romanii din Bistrita Vol. 2

Romanii din Bistrita Vol. 2

PRP: 50 Lei

47.5 Lei

PRP: 50 Lei

47.5 Lei