Dinu OstavciucTudor Osoianu

Urmarirea penala

Curs universitar
PRP: 59 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
56.05 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Urmarirea penala

Format
170x240
Număr pagini
264
Editura
Pro Universitaria
Autor
Tudor Osoianu,
Dinu Ostavciuc
Anul publicării
2023
ISBN
9786062617165

Rezumat Urmarirea penala - Tudor Osoianu, Dinu Ostavciuc

Lucrarea reflecta expunerea prevederilor normative nationale si sumar a jurisprudentei in materia urmaririi penale. Autorii interpreteaza normele de procedura aplicate de organul de constatare, organul de urmarire penala si procuror, facand referire la autori de specialitate, mai ales la cei din Republica Moldova si Romania. Prin demersul teoretic s-a urmarit elucidarea aspectelor principiale ale urmaririi, pentru a fi insusite de catre studentii si masteranzii facultatilor de drept. Cuprinde 8 capitole divizate in paragrafe si subparagrafe. Cunostintele si capacitatile sunt prezentate in conformitate cu standardul stabilit de planul si programul de studiu al facultatilor de drept, astfel unitatile didactice acopera capitolele Titlului I din partea speciala a Codului de procedura penala al Republicii Moldova. Pentru facilitarea studierii materiei, fiecare capitol culmineaza cu intrebari pentru reflectie si (auto)evaluare, de asemenea si cu bibliografie recomandata. Autorii au tinut cont in egala masura, pe de o parte de asigurarea balantei intre interesul public general de investigare eficienta a infractiunilor, iar pe de alta parte de respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale tuturor participantilor la urmarirea penala, pornind de la aspiratiile alinierii la standardele europene.

 

Cursul ar putea sa prezinte interes si pentru specialistii din Romania, in contextul asistentei juridice internationale in materie penala, cat si prin prisma aspectelor de drept comparat.

Detalii produs
Despre Tudor Osoianu
Tudor Osoianu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Tudor Osoianu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Tudor Osoianu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Tudor Osoianu. Fiecare carte scrisa de Tudor Osoianu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Tudor Osoianu in categoria Tudor Osoianu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Dinu Ostavciuc
Dinu Ostavciuc
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dinu Ostavciuc inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dinu Ostavciuc se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dinu Ostavciuc. Fiecare carte scrisa de Dinu Ostavciuc este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dinu Ostavciuc in categoria Dinu Ostavciuc astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Alte carti din categoriile: Drept, Non-fictiune, Carti de specialitate

BestSeller
-8.3%
Nou
BestSeller
-20%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-18.4%
Oameni ultraprocesați

Oameni ultraprocesați

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-16.7%
Nou
-16.7%
BestSeller
-23.9%
-20%
Ghidul familiei imperfecte

Ghidul familiei imperfecte

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-20%
Cand te pierzi pe tine insuti

Cand te pierzi pe tine insuti

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-29%
Nou
-16.7%
Showman

Showman

PRP: 59.9 Lei 49.9 Lei
BestSeller
-23.9%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
-18.4%
Arta de a eșua cu succes

Arta de a eșua cu succes

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-18.4%
ALTERNATIVE

ALTERNATIVE

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-25%
Creierul din burta

Creierul din burta

PRP: 42 Lei 31.5 Lei
-15%
Outlive

Outlive

PRP: 85 Lei 72.25 Lei
PRP: 59 Lei

56.05 Lei