PRP: 48 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
42.24 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Tratat de management general. Managementul schimbarii Vol. 9

Număr pagini
204
Editura
Pro Universitaria
Autor
Duică Anișoara,
Duică Mircea Constantin,
Florea Nicoleta-Valentina,
Iancu Dorin,
Petrescu Marius,
Stegăroiu Ion
Anul publicării
2023
ISBN
9786062617486

Rezumat Tratat de management general. Managementul schimbarii Vol. 9 - Stegăroiu Ion, Petrescu Marius, Duică Mircea Constantin, Iancu Dorin, Florea Nicoleta-Valentina, Duică Anișoara

Din dorinta de a pune la dispozitia studentilor, masteranzilor, doctoranzilor, managerilor si altor persoane interesate, autorii au realizat prezenta carte, un ABC managerial in domeniul schimbarii si riscului. Cartea se adreseaza, cu preponderenta, organizatiilor care adopta un management bazat pe acumulari conceptuale, experimente moderne, variante organizatorice, cu speranta ca va imbunatati praxisul managerial. Analiza modelelor de comportament organizational, facuta cu abilitate, este absolut necesara pentru a intelege ce se intampla intr-o organizatie aflata in schimbare, chiar daca n-am avea nicio notiune despre felul in care functioneaza si despre cauzele care ii determina functionarea. Aceasta lucrare contine atat elemente teoretice cat si practice si incearca sa ofere cateva concepte utile, care sa contribuie la intelegerea dinamicii schimbarii organizationale majore, ca si la planificarea si gestionarea acestora. Ea abordeaza provocarile care creeaza necesitatea unei schimbari organizationale, imperativul schimbarii fiind forta motrice care urneste din loc chiar si cele mai statice si conservatoare organizatii.
Detalii produs
Despre Stegăroiu Ion
Stegăroiu Ion
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Stegăroiu Ion inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Stegăroiu Ion se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Stegăroiu Ion. Fiecare carte scrisa de Stegăroiu Ion este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Stegăroiu Ion in categoria Stegăroiu Ion astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Tratat de management general. Managementul schimbarii Vol. 9
Despre Petrescu Marius
Petrescu Marius
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Petrescu Marius inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Petrescu Marius se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Petrescu Marius. Fiecare carte scrisa de Petrescu Marius este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Petrescu Marius in categoria Petrescu Marius astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Tratat de management general. Managementul schimbarii Vol. 9
Despre Duică Mircea Constantin
Duică Mircea Constantin
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Duică Mircea Constantin inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Duică Mircea Constantin se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Duică Mircea Constantin. Fiecare carte scrisa de Duică Mircea Constantin este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Duică Mircea Constantin in categoria Duică Mircea Constantin astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Tratat de management general. Managementul schimbarii Vol. 9
Despre Iancu Dorin
Iancu Dorin
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Iancu Dorin inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Iancu Dorin se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Iancu Dorin. Fiecare carte scrisa de Iancu Dorin este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Iancu Dorin in categoria Iancu Dorin astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Microeconomics. Theory and Tests, Tratat de management general. Managementul schimbarii Vol. 9
Despre Florea Nicoleta-Valentina
Florea Nicoleta-Valentina
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Florea Nicoleta-Valentina inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Florea Nicoleta-Valentina se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Florea Nicoleta-Valentina. Fiecare carte scrisa de Florea Nicoleta-Valentina este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Florea Nicoleta-Valentina in categoria Florea Nicoleta-Valentina astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Tratat de management general. Managementul schimbarii Vol. 9
Despre Duică Anișoara
Duică Anișoara
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Duică Anișoara inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Duică Anișoara se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Duică Anișoara. Fiecare carte scrisa de Duică Anișoara este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Duică Anișoara in categoria Duică Anișoara astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Tratat de management general. Managementul schimbarii Vol. 9
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Alte carti din categoriile: Drept, Carti de specialitate

BestSeller
-36%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 31.92 Lei
BestSeller
-25%
Nou
-18.4%
Următorul val

Următorul val

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-18.4%
Oameni ultraprocesați

Oameni ultraprocesați

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-33.4%
Nou
-27.5%
Destinul ascuns în numere

Destinul ascuns în numere

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-52.7%
BestSeller
-33.4%
BestSeller
-51%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 28.9 Lei
-30.1%
Cand te pierzi pe tine insuti

Cand te pierzi pe tine insuti

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-52.3%
-50.1%
Ghidul familiei imperfecte

Ghidul familiei imperfecte

PRP: 49.9 Lei 24.9 Lei
-36.5%
ALTERNATIVE

ALTERNATIVE

PRP: 55 Lei 34.9 Lei
-15%
Outlive

Outlive

PRP: 85 Lei 72.25 Lei
-27.5%
Arta de a eșua cu succes

Arta de a eșua cu succes

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
-20%
Reglarea dezechilibrelor hormonale

Reglarea dezechilibrelor hormonale

PRP: 49.99 Lei 39.99 Lei
-44%
Creierul din burta

Creierul din burta

PRP: 42 Lei 23.5 Lei
-50.1%
Showman

Showman

PRP: 59.9 Lei 29.9 Lei
PRP: 48 Lei

42.24 Lei