Louise Keet

Totul despre reflexologie

Ghidul suprem al reflexologiei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Totul despre reflexologie

Format
140x170
Număr pagini
400
Editura
Adevar Divin
Autor
Louise Keet
Anul publicării
2021
ISBN
9786068420158

Rezumat Totul despre reflexologie - Louise Keet

Ea descrie o întreagă gamă de tehnici de tratament care te pot ajuta pe tine, prietenii şi familia ta, şi care sunt potrivite pentru toate vârstele. După o introducere în maniera de operare a reflexologiei şi după prezentarea paşilor pregătitori esenţiali, Părţile a patra, a cincea şi a şasea îţi vor oferi numeroase suite de reflexologie a labei piciorului şi de tratament al zonelor de putere. Partea a şaptea îţi va prezenta astfel de suite pentru zonele de pe mâini. Toate suitele de tratament prezentate sunt uşor de pus în aplicare şi sunt exact cele practicate de specialişti.


Tratamentele de reflexologie a labei piciorului şi suitele de tratament specializat pot fi aplicate zilnic, din două în două zile, săptămânal, sau ori de câte ori doreşti. Tratamentul general al labei piciorului prezentat în Partea a patra (vezi paginile 136-167) acoperă toate sistemele şi părţile corpului şi poate alina majoritatea afecţiunilor. În plus, reduce efectele reacţiei la stres asupra corpului. În Partea a cincea vom insista asupra afecţiunilor specifice şi vom descrie anumite tratamente ale zonelor de putere care te vor ajuta să îţi tratezi afecţiunile comune, de la acnee şi astm la psoriazis şi durerile de gât. Partea a şasea descrie suite de tratament specializat, dar insistă inclusiv asupra stărilor de spirit şi asupra emoţiilor, oferind indicaţii speciale pentru tratamentul aplicat copiilor, femeilor, bărbaţilor, femeilor însărcinate, oamenilor în vârstă şi cuplurilor. Aceste suite te vor ajuta să îţi ajustezi tratamentele în funcţie de problemele medicale şi bolile pe care doreşti să le vindeci.


Reflexologia mâinilor este ideală pentru tratamentul asupra propriului corp, pentru oamenii vârstnici, pentru tratamentele scurte de câteva minute sau atunci când te afli în mişcare, dar şi pentru inducerea unei stări de relaxare profundă. Suita tratamentului general (vezi paginile 374-389) corespunde nevoilor tuturor oamenilor şi reprezintă o experienţă minunată pe care o poţi oferi altora sau de care te poţi bucura personal. Lucrul cu propriile mâini îţi conferă energie şi putere.


Reflexologia este o terapie sigură şi delicată care activează mecanismele de autovindecare ale corpului şi ajută la combaterea stresului. Această carte extrem de cuprinzătoare conţine tot ce trebuie să ştii despre acest subiect, inclusiv despre hărţile mâinilor şi labelor picioarelor, despre tehnicile pe care trebuie să le aplici la nivelul punctelor reflexe, sfaturi despre felul în care trebuie să te pregăteşti pentru o şedinţă de reflexologie şi suite de mişcări pas cu pas pentru tratarea întregului corp.


Cartea conţine un director detaliat şi instrucţiuni referitoare la maniera în care poţi alina sau vindeca simptomele celor mai comune boli, de la problemele digestive la cele ale pielii, plus o gamă de tratamente specializate pentru copii, cupluri şi oameni în vârstă. Pe scurt, dacă ai această carte, nu vei mai avea vreodată nevoie de un alt ghid de reflexologie.

Detalii produs
Despre Louise Keet
Louise Keet
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Louise Keet inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Louise Keet se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Louise Keet. Fiecare carte scrisa de Louise Keet este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Louise Keet in categoria Louise Keet astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Totul despre reflexologie
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Totul despre reflexologie

Totul despre reflexologie

60 Lei
-40.7%
Manual de numerologie

Manual de numerologie

PRP: 42 Lei 24.9 Lei
-21.9%
Viata dupa moarte

Viata dupa moarte

PRP: 36 Lei 28.1 Lei
-20.2%
-22%
Magia Lunii în viața ta

Magia Lunii în viața ta

PRP: 33 Lei 25.75 Lei
-22%
Tarotul si arta divinatiei

Tarotul si arta divinatiei

PRP: 33 Lei 25.74 Lei
Metoda Sedona

Metoda Sedona

62 Lei
-22%
Nou
-5%
Detoxifierea cosmica

Detoxifierea cosmica

PRP: 42 Lei 39.9 Lei
Tarotul Rider Waite

Tarotul Rider Waite

58 Lei
-5%
Astrologia de la Cer la Pamant

Astrologia de la Cer la Pamant

PRP: 33 Lei 31.35 Lei
-15%
-20.4%
Despre suflet

Despre suflet

PRP: 13 Lei 10.35 Lei
Cristalele

Cristalele

43 Lei
-22%
Cum sa te iubesti

Cum sa te iubesti

PRP: 42 Lei 32.76 Lei
-20%
-5%
Chiar crezi în astrologie?

Chiar crezi în astrologie?

PRP: 37 Lei 35.15 Lei

Cumparate impreuna cu Totul despre reflexologie

-30%
Biblia vitaminelor

Biblia vitaminelor

PRP: 75 Lei 52.5 Lei
-19.6%
Incursiune in reflexoterapie

Incursiune in reflexoterapie

PRP: 32.95 Lei 26.5 Lei
-15%
Arta relaxării

Arta relaxării

PRP: 56 Lei 47.6 Lei
-10%
Minti imprastiate

Minti imprastiate

PRP: 56 Lei 50.4 Lei
-28.4%
-34.6%
-0.1%
-35.1%
Biblia juniorilor

Biblia juniorilor

PRP: 63 Lei 40.9 Lei
-15%
Cum vorbesc cainii

Cum vorbesc cainii

PRP: 49.9 Lei 42.41 Lei
-33.1%
Drum fara prioritate

Drum fara prioritate

PRP: 65 Lei 43.5 Lei
-5.2%
-4%
Integrame premium nr. 9/2022

Integrame premium nr. 9/2022

PRP: 24.9 Lei 23.9 Lei
-5%
Nou
BestSeller
-23.9%

60 Lei