Fer. Theodorit al Kirului

Tilcuire a celor o suta cincizeci de psalmi ai Prorocului Imparat David (resigilat)

PRP: 60 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
51 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Tilcuire a celor o suta cincizeci de psalmi ai Prorocului Imparat David (resigilat)

Format
170x240
Număr pagini
576
Editura
Sophia
Autor
Fer. Theodorit al Kirului
Anul publicării
2018

Rezumat Tilcuire a celor o suta cincizeci de psalmi ai Prorocului Imparat David (resigilat) - Fer. Theodorit al Kirului

Ediţia de faţă are la bază manuscrisul tipărit întîia oară, prin osîrdia şi toată cheltuiala iubitorului de Dumnezeu Episcop al Buzăului, D. D. Kesarie, în zilele bine‑credinciosului Domn a toată Ţara Românească, Alexandru Dimitrie Ghica, la anul 1840. Se plîngea ucenicul către stareţul său: „Părinte, tot citesc la Psaltire, şi nimic nu înţeleg!” La care bătrînul i‑a răspuns: „Nu‑i nimic, fiule, înţeleg dracii şi se cutremură!” Trei sînt pricinile pentru care nu putem pătrunde înţelesul cuvintelor dumnezeieşti şi avem nevoie de tîlcuiri. Prima e întunecarea minţii noastre de oameni căzuţi, minte care se află sub înrîurirea duhurilor răutăţii şi a patimilor noastre gîndite sau trupeşti. A doua e că Scripturile sînt scrise umbrit, în ghicitură. După căderea omului şi îndepărtarea lui de Dumnezeu, Ziditorul nu a lăsat făptura Sa întru necunoaştere, dar nici nu S‑a descoperit oricui şi oricum. Pentru a ne aduce aminte de starea şi de vrednicia dintru început şi pentru a ne arăta calea de întoarcere la Sine, adică mîntuirea, răscumpărarea din robia celui rău, Dumnezeu S‑a arătat drepţilor Săi – Patriarhi, Proroci, Apostoli, Sfinţi Părinţi – şi prin ei ne‑a dat Sfintele Sale Scripturi: Vechiul şi Noul Testament, la care se adaugă scrierile Sfinţilor Părinţi insuflaţi de Duhul Sfînt. Şi, fiindcă grăieşte tainele ascunse minţii şi ochiului nostru, e lesne de înţeles că Preasfîntul Duh nu poate vorbi decît tainic, urmînd ca tot darul Său să ne descopere înţelesul, prin cărţile de tîlcuire alcătuite de alţi aleşi ai Săi curaţi cu inima, singurii care pot vedea şi înţelege pe Dumnezeu. Dar nevoia de tîlcuiri are şi altă pricină. Trebuie să înţelegem că nimic nu urăşte mai mult vicleanul stăpînitor al lumii acesteia decît Adevărul. Iar Adevărul nu este ceva, el este Cineva, este Însuşi Hristos, Dumnezeul şi Mîntuitorul nostru, şi toate dumnezeieştile scripturi vorbesc despre El, Răscumpărătorul neamului omenesc şi Biruitorul îngerului căzut şi al puterilor lui.
Detalii produs
  • Tilcuire a celor o suta cincizeci de psalmi ai Prorocului Imparat David (resigilat) Tilcuire a celor o suta cincizeci de psalmi ai Prorocului Imparat David (resigilat)
  • Format 170x240
  • Număr pagini 576
  • Editura Sophia
  • Autor Fer. Theodorit al Kirului
  • Anul publicării 2018
  • ISBN R9789731366401
  • Scor Bestseller
Despre Fer. Theodorit al Kirului
Fer. Theodorit al Kirului
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Fer. Theodorit al Kirului inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Fer. Theodorit al Kirului se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Fer. Theodorit al Kirului. Fiecare carte scrisa de Fer. Theodorit al Kirului este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Fer. Theodorit al Kirului in categoria Fer. Theodorit al Kirului astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


-24.4%
O musca in sfantul Munte

O musca in sfantul Munte

PRP: 25 Lei 18.9 Lei
-15%
-15%
Pelerinul rus

Pelerinul rus

PRP: 12 Lei 10.2 Lei
-20.5%
O fata de moda veche

O fata de moda veche

PRP: 20 Lei 15.9 Lei
-33.9%
-27.5%
-34%
-28.4%
-15%
Cărui sfânt să ne rugăm

Cărui sfânt să ne rugăm

PRP: 10 Lei 8.5 Lei
-34%
Odaia secretă

Odaia secretă

PRP: 15 Lei 9.9 Lei
-34.6%
-34%
-34%
Despre sufletul nemuritor

Despre sufletul nemuritor

PRP: 15 Lei 9.9 Lei
-35%
-33.7%
PRP: 60 Lei

51 Lei