Guz Jean RobertMidan Ana Maria

Teste-grila si intrebari recapitulative pentru admiterea in profesia de grefier

PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
46.5 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Teste-grila si intrebari recapitulative pentru admiterea in profesia de grefier

Format
145x200
Număr pagini
200
Editura
Universul Juridic
Autor
Guz Jean Robert,
Midan Ana Maria
Anul publicării
2022
ISBN
9786063908071

Rezumat Teste-grila si intrebari recapitulative pentru admiterea in profesia de grefier - Midan Ana Maria, Guz Jean Robert

Prezenta lucrare este unica ce respecta structura concursurilor de admitere in profesia de grefier, a concursurilor de admitere la Școala Naționala de Grefieri sau a celor directe de ocupare a posturilor de grefieri. Testele-grila selectate, asociate cu intrebarile recapitulative și enunțurile de tip adevarat/fals, urmaresc structura concursurilor pe care se bazeaza astazi admiterea in profesia de grefier, stimuland și gestionand atat cunoștințele, cat și emoțiile specifice concursurilor de admitere in profesia de grefier. Lucrarea a fost conceputa ca un instrument inedit, menit sa faciliteze structurarea, recapitularea și verificarea informațiilor pentru cei deja inițiați in materiile din bibliografia examenului: - Drept procesual civil; - Drept procesual penal; - Organizare judiciara. Lucrarea este structurata in peste: - 400 de teste-grila; - 700 de intrebari recapitulative; - 80 de enunțuri tip adevarat/fals. Aceasta se adreseaza atat studenților care se pregatesc de examenul de licența, cat și candidaților care se pregatesc pentru admiterea in profesia de grefier.
Detalii produs
Despre Midan Ana Maria
Midan Ana Maria
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Midan Ana Maria inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Midan Ana Maria se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Midan Ana Maria. Fiecare carte scrisa de Midan Ana Maria este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Midan Ana Maria in categoria Midan Ana Maria astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Guz Jean Robert
Guz Jean Robert
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Guz Jean Robert inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Guz Jean Robert se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Guz Jean Robert. Fiecare carte scrisa de Guz Jean Robert este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Guz Jean Robert in categoria Guz Jean Robert astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 49 Lei

46.5 Lei